הגיעו לידי שלל פורנירים דקים(05 מ"מ) בגוונים שונים. אין לי ניסיון קודם בעבודה עם פורניר דק.מחפש עיצות מיודעי דבר.
באיזה דבק להשתמש, איך להדביק, איך לחתוך, ספרות בנושא, או כל יעוץ אחר. בתודה מראש איתן קורקין
עבודה עם פורניר
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
עבודה עם פורנירהגיעו לידי שלל פורנירים דקים(05 מ"מ) בגוונים שונים. אין לי ניסיון קודם בעבודה עם פורניר דק.מחפש עיצות מיודעי דבר.
באיזה דבק להשתמש, איך להדביק, איך לחתוך, ספרות בנושא, או כל יעוץ אחר. בתודה מראש איתן קורקין
Re: עבודה עם פורנירהדבקה - דבק נגרים , חיתוך - סכין יפנית ,
Re: עבודה עם פורנירבנוסף למה שאזר צור אמר: אני מדביק הרבה פורנירות: עם דבק רגיל, צהוב, אבל, למרוח מהר, להניח את הפורניר על שטח עם דבק ועל הפורנירה, לשים שיחבת נייר שיכסה אל כל השטח ועליו, פלטה, כלשהיא ולחץ עם קלמרות מכל הכיוונים אחרים. המתרה של הנייר בין הפורניר לפלטה הלוחצת היא שהפורניר לא ידבק לפלטה הלוחצת ואז...בלגן. הדבק נגרים לוקח כחצי שעה עד שמתייבש (תלוי במזג הוויר) להשאיר כמה שעות או לילה.
למחורת ליישר , לחתוךף, את עודף הפורנירים עם סכין יפני או, אני משתמש במשורית לפורנירים שאפשר עוד להשיג בחנויות כלי עבודה, לפחות כאן בחולון. בהצלחה
Re: עבודה עם פורנירסליחה אומי.. נייר נדבק כי הדבק עובר גם אליו. אני שם ניילון..ואז אין שום בעייה
Re: עבודה עם פורניר
. נכון שהדבק נדבק על הנייר אבל יורד יפה עם סמטות רטוב היטב, משפשפים קצת ואין בעיות (ובינתיים עושים התעמלות). הנייר שאני משתמש הוא נייר סדין מאוד דק, שמתמוסס עם מיים. לא ידעתי על ניילון: אולי אנסה בפעם הבא.
Re: עבודה עם פורניראפשר גם עם דבק מגע
מהיר ולא מצריך קליבות וכו. החסרון , יש מצב שבטמפרטורה מסויימת זה יפתח.
Re: עבודה עם פורנירבנוסף הדבקה עם דבק מגע יש סכנה שיפתח עם צובעים את הפרנור עם צבע מדולל בממיסים שונים שאינם מיים !!!! יש לקת את זה בחשבון
בברכת חג שמח
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||