הבהרת ארונות מטבח בצבע שחור
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
הבהרת ארונות מטבח בצבע שחוריש לי ארונות מטבח מעץ סנדוויץ' ולאחר שצבעו אותו מספר פעמים הוא הפך להיות שחור. רוצה לשפץ את הארונות לבד עקב בעיות תקציב, ורציתי לדעת האם ישנה דרך להבהיר אותם? האם ישנו צבע מיוחד שאני יכולה לקנות ולעלות על הצבע השחור ולקבל משהו בהיר יותר? זקוקה לעזרה נואשות....
Re: הבהרת ארונות מטבח בצבע שחוראני מעריך שעם קצת שיוף, וכמה שכבות של צבע מעל הקיים, אפשר יהיה לצבוע בצבע כרצונך.
כמובן שקיימת גם האופצייה של לרדת לשכבה הראשונית עם ליטוש/גירוד ומסיר צבע - ואז לצבוע בבסיס. עד כמה שאני מבין בתחום (וזה לא יותר מדי), אופציה 2 יותר טובה, אבל גם יותר קשה - ותיקי הפורום בודאי יוכלו לייעץ קצת יותר. עוד אופציה שעלולה להצליח, הייתי ממליץ לעשות ניסוי בפינה נסתרת של הארונות, ולשייף עם נייר לטש בצירוף קצת אקונומיקה ולראות מה קורה - יש סיכוי שתופתעי לטובה מהתוצאות. את כל השיטות מומלץ לבדוק לפני ביצוע על איזור נסתר בארון - אפילו אם אומרים לך שבודאות יעבוד... טיפ בכלל לכל נושא הגימור - תמיד כדאי לבדוק קודם - וזה לא כל כך קשה.
Re: הבהרת ארונות מטבח בצבע שחורמטבחי דואיט - אולי שווה להתייעץ עם מומחים של מטבחים, יש בשוק חברות מטבחים רבות שמספקות את זה. לפני שקניתי מטבח פניתי לפגישת ייעוץ אצל מטבחי דואיט. הם עזרו לי רבות והשירות היה מעולה.
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־9 אורחים | |||||