שלום לכולם,
סוף סוף קניתי מסור נימה,יש לי שאלה והשמח לקבל תשובה.
אני מנסר עץ אורן בעובי 20 מ"מ והמסורית נקרעת ממש מהר (אחרי כמה ס"מ) ניסיתי להוריד מהירות למינימום אבל לא ממש עוזר..........
מה לעשות???
האם עובי העץ לא מתאים?
תודה!!!
מסור נימה
18 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: מסור נימהכמו שיהודה כתב, יש הרבה רמות של עדינות למסוריות....
כמו כן - מעבר למהירות המסור, שים לב לאיזה עוצמה אתה מפעיל כשאתה מזין את העץ לתוך המסורית - חשוב לא לאמץ את המסורית, הם לא נוצרות ללחץ בכיוון האופקי. נסה לחכות עד שהמסור חותך את העץ לפני שדוחפים עוד.
Re: מסור נימהמשורית יכולה להקרע מכמה סיבות : איכות ירודה , דחיפה מהירה של העץ. חימום יתר כתןצאה מהנ"ל. על מנת לצנן את המשורית צפה את העץ בסילוטייפ שקוף הנועד לאריזות ... תתפלא זה עוזר ! תן למשור להוביל ודחוף את העץ קלות. במשך הזמן גם תחוש כיצד למתוח את המשורית למתח הרצוי ...על ידי צליל וכד.
Re: מסור נימה-פרט קטן אך חשוב..שים לב גם לכוון שיני המשורית.. הן אמורות להיות כלפי מטה..
תתחדש רביב! תן קצת פרטים/תמונה על הנימהיש הרבה חברים שמעוניינים בנימה.
לעניין קריעת המסוריות, באיזה אתה משתמש עם פינים בקצה המסורית או חלקות? אני עובד עם אלו שיש להן את הפינים למתיחה וצריך לדעת כמה למתוח.. שלא יהיה רפוי מידי ולא מתוח מידי (צוברים נסיון...) הנימה אצלי עובדת גם על אורן 33 מ"מ בקלות. אני עובד עם מסוריות REXON.
Re: תתחדש רביב! תן קצת פרטים/תמונה על הנימהאני משתמש במתקן הזה....
http://www.wolfcraft.co.il/Product.asp? ... 5&catcode= המשוריות חלקות בקצוות. ניסיתי לעבוד במהירות איטית אבל זה זז בקצב של צב,ונקרע,במהירות גבוהה זז כמו אריה אבל נקרע יותר מהר. ממש לא יודע מה לעשות!!!!
Re: אם זה jig saw מתחת לפלטה אז..לא משור נימה
כמה שאלות: האם המתקן הזה מחזיק את המשורית בצד החופשי שלה? האם אתה משתמש במשוריות רגילות של jig saw? העקרון במשור נימה זה שהמשורית תפוסה משני הצדדים ולכן יכולה להיות דקה מאד לעומת משורית של jig saw שחייבת להיות עבה ומסיבית בגלל שהיא תפוסה רק בצד אחד בקיצור כל העניין לא ממש ברור והאם תוכל לפרט?
Re: אם זה jig saw מתחת לפלטה אז..אז ככה זה בעצם במשור נימה לכל דבר שהמנוע זה המנוע של הגיקסו.
המסוריות אותם מסוריות כמו של נימה שתפוסות בצד אחד במסור ובצד שני במתקן עצמו ע"י קפיץ.
18 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||