שלום
אני רוצה לצפות את סטנד מברזל בעץ עם פורמיקה, משני צדדים+דלת (מאחורה דיקט).
באיזה עץ מומלץ לי לצפות שלא יהיה יקר ואיכותי, כמה לדעתכם אמורה לעלות העבודה הזאת אצל נגר ?.
דוגמא לסטנד:
ציפוי לסטנד מברזל
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
ציפוי לסטנד מברזלשלום
אני רוצה לצפות את סטנד מברזל בעץ עם פורמיקה, משני צדדים+דלת (מאחורה דיקט). באיזה עץ מומלץ לי לצפות שלא יהיה יקר ואיכותי, כמה לדעתכם אמורה לעלות העבודה הזאת אצל נגר ?. דוגמא לסטנד: נערך לאחרונה על ידי alfizion בתאריך 13 אוגוסט 2011, 14:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: ציפוי לסטנד מברזלמומלץ לבנות מסנדביץ' ועל מנת לקבל הערכת עלות, עליך להגדיר נתונים יותר מעשיים כגון מידות וכך לפנות לנגר באזור מגוריך.
לבנות ארון סביב מיבנה הברזל היא לא פשוטה ביותר והעלויות בהתאם. להכניס ארון 4 דפנות + דלתות בין הרגליים על גבי המסגרת התחתונה, זו עבודה פשוטה בהרבה.
Re: ציפוי לסטנד מברזלהמידות גובה 65 ס"מ, רוחב 50 ס"מ (בכל הריבוע).
למה קשה לבנות ארון מסביב ?, האם אין אפשרות לחבר עם ברגים כל פלטה ישירות לסטנד ?-ככה שמהצדדים שתי פלטות קבועות לסטנד, מאחורה דיקט (צמוד לקיר) מקדימה דלת. איזה עובי סנדביץ מומלץ בד"כ לארון כזה ? כמה בערך אמורה לעלות כזאת עבודה ? (בערך לא חייב להיות מדויק,רק כדי לדעת את טווח המחירים). אני מהאזור שלך, האם תוכל להמליץ לי על נגר (טוב וזול) ?
Re: ציפוי לסטנד מברזלנגר בין היתר זה אני. טוב וזול - לא מכיר את השילוב לגבי שום תחום לצערי.
אם אתה מעונין, צור קשר במסרים או 04-8392323.
Re: ציפוי לסטנד מברזלאני מסכים עם אלכס שהפתרון הנכון הוא להכניס ארון (קופסה)
לתוך מסגרת המתכת,גם פשוט לעבודה וגם שומר על מראה מסגרת המתכת שחשוב לדעתי שהיא תיראה.
Re: ציפוי לסטנד מברזלחברים
תודה על התשובות. אלכס-שלחתי לך.
Re: ציפוי לסטנד מברזלתוך כדי שיטוט ברשת נתקלתי בתמונות האלה, כמה יעלה לי לעטוף סטנד בגודל :
אורך:50 ס"מ רוחב:50 ס"מ גובה:70 ס"מ אני רוצה לצפות את סטנד מברזל בעץ סנדביץ עם פורמיקה, משני צדדים+דלת (מאחורה דיקט). ואיזה עובי עץ סנדביץ אני צריך ?
![]()
Re: ציפוי לסטנד מברזללא מצליח לראות את התמונות.
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים | |||||