ספסל מעצים שמצאתי ברחוב
22 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
ספסל מעצים שמצאתי ברחובלאחרונה אני מנסה לעשות רהיטים מעצים שאני אוספת באתרי בניה וברחוב. רציתי לקבל תגובות, דעות, ואשמח להצעות איך לשווק כזה פרויקט
Re: ספסל מעצים שמצאתי ברחובתמונה= אלף מילים..!
Re: ספסל מעצים שמצאתי ברחובהעבודה לכשעצמה נראית טוב , אבללללללללל
עם כל הכבוד גם לעץ שמוצאים ברחוב יש לתת את הטיפול המתאים , דהיינו , הקצעה , ליטוש וכל מה שקשור לבטיחות שחס וחלילה לא יהיו מסמרים , ברגים וקצוות חדים
Re: ספסל מעצים שמצאתי ברחובברור, וזה מה שעשיתי - מוציאים מסמרים, מלטשים ור אז חותכים ומרכיבים ובסיום מלטשים שוב וצובעים בלכה. אין קוצים ואין שום בעיה לשבת
Re: ספסל מעצים שמצאתי ברחובכל הכבוד! עבודה יפה מאוד. הצלבת הרגליים נראית מצויין וכך גם הספסל כולו.
אני חסיד גדול של עבודות מחומר ממוחזר ואשמח אם תציגי פה עוד מעבודותייך אולי אפילו תמונות של לפני ואחרי. בעיניין השיווק. נראה לי שזה תלוי בכמות הרהיטים וקצב הייצור. אפשר למכור ברשת: Etsy ו Ebay ואפשר למכור בשווקי אומנים.
Re: ספסל מעצים שמצאתי ברחובתודה רבה, בינתיים אני מוכרת מםה לאוזן, מחפשת מקום לעבוד בו - זה קשה בחצר האחורית גשהילדים מסתובבים בין המשור למברגה.. הנה עוד משהו שעשיתי..אשמח לתגובות. זה מקרש שמצאנו בצד הכביש, הדבר היחיד החדש פה זה הידית מאיקאה...
Re: ספסל מעצים שמצאתי ברחובהסגנון הוא מאוד יחודי מיוחד אבל קצת קשה לי לדמיין באיזה קונספט עיצובי של חדר משתמשים ברהיט כזה. למה הוא נראה לך מתאים (צבעים, רהיטים אחרים, אווירה, תאורה, איזה חדר בבית...)?
Re: ספסל מעצים שמצאתי ברחובנראה לי הכי מתאים בכניסה או במרפסת, או בפינה מסויימת - ראה הצילום
Re: ספסל מעצים שמצאתי ברחוברק תגיד באיזה רחוב מוצאים קרשים כאלה....?
22 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||