2 צלחות חרוטות על ידי עזר -
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: 2 צלחות חרוטות על ידי עזר -מקסים ,יפיפה אין על העבודה שלך כל פעם מפתיעה מחדש.
Re: 2 צלחות חרוטות על ידי עזר -במקרה שלי ההעתקה כדלקמן:-
מניחים את הדוגמה על גבי העץ. תחתיו שמים קופי שחור ועוברת על קווי המתאר בלבד. את התכנים אנ אני יוצרת מצפיה במודל עצמו, או לפי ראות עיני. אני מעתיקה את קווי המתאר לצורך קנה מידה בלבד. לעיתים, הדוגמה כל כך מיוחדת ומושלמת -ואני משתדלת להעתיק אחד לאחד. ברוב המקרים אני משנה על מנת לא להילכד בזכויות היוצרים. תודה על המילים הכייפיות!
Re: 2 צלחות חרוטות על ידי עזר -יש לי 4 מכשירי צריבה. כולם עובדים.
3 מכשירים מיובאים מחו"ל. והאחד הנוסף מיוצר בארץ. שלושה עם חוט להט. אחד עם ראשים מתחלפים. בקיצור, כל מכשיר עם חיבור לעצים מסוגים שונים. הכי חשוב במכשירי הצריבה שיהיו מצויידים בטרמוטסטט ובדימר. אם הם מצויידים בפונצקיות הללו, כולם מסוגלים לעבוד עבודה מאומצת ללא הפסקה כ- 40 דקות. ולמה מכשירים מחו"ל? כי הם בנויים בהנדסת אנוש מופלאה. ובגלל שיש לי שריטה הגונה למכשירים טכנים תודה, על המילים נפלאות.
Re: 2 צלחות חרוטות על ידי עזר -תודה לכל המגיבים
אשמח לענות לכל שאלה בנושא, וכמובן, מוזמנים אלי, לגלריה ולסטודיו שבפרדס חנה לקבל רשמים. שרית.
Re: 2 צלחות חרוטות על ידי עזר -כמו שנאמר טובים השניים !!!כמו שנאמר, טובים השניים מן האחד, צמד של כשרונות , הביאו לנו צמד צלחות, גרמו לנו הנאה מרובה. יישר כח.
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||