בדרך כלל ניסור CROSS עם להב תוצרת DIMAR 60 שיניים זה תהליך קל יחסית ובטוח.
באמת בטוח? עכשיו אני כבר לא כל כך מאמין.
ראו בתמונה הראשונה את הלהב כשהיא תקינה לפני החיתוך ומצאו את ההבדלים לעומת התמונה השניה.
כמעט אסון
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: כמעט אסון1. תגיד ברכת הגומל.
2. מישהו צריך עוד הוכחה - זוכרים את הוויכוח שהיה פה? - שאין להסיר את מכסה-הבטיחות השקוף?
Re: כמעט אסוןוואו, האמת מסמרי ברזל פשוטים לא היו אמורים לעשות כזה נזק ללהב/שיניים. השיניים של המשור היו אמורות להיות חזקות יותר - מעניין מה באמת מסתתר בתוך העץ.
לגבי הבטיחות, אני מאז ומעולם פחדתי ממשור השולחן, ומשתדל תמיד להיות כמה שיותר מוסט מ"קו האש" ולעבוד כמה שיותר עם העגלה (עד כמה שניתן), וכשבכל זאת עובד עם הגובל - אני בא מהצד (זה מקשה קצת על העבודה, אבל גורם לי להרגיש בטוח). שמח שהכל נגמר בשלום.
Re: כמעט אסוןזה מפחיד!
תודה על הפניית תשומת הלב , זהו טיפ בטיחותי חיוני!!!! אני משתמש הרבה בעץ שלא הגיע ישר מהיער, כנראה שצריך לבדוק היטב בתוך העץ או כל מיני סימנים מחשידים, יש לי באיזה מקום גלאי מתכות אולי אגייס אותו למשימות כאלו....
Re: כמעט אסון
מה זה כנראה ? זה לא בטוח ? לא ראית מסמרים חבויים שם, או עקבות מסמרים בשאריות החיתוך ? באמת מפחיד ...
Re: כמעט אסוןפיני, תראה לנו את העץ שחתכת..שנראה מה הסתתר בעץ ..
לא מספיק לראות שיניים שבורות..יתכן גם שהתוצאה היא עקב בעיה בלהב עצמו. הלחמה,השחזה,יישור ומתיחה, חיסום , שלא היו תקינים . לא פעם חתכתי מסמר חבוי, ומקסימום נשברה שן או שניים.. אולי כדאי לפנות לחברת דימר שיבדקו את הלהב..
Re: כמעט אסון60 שיניים לעץ מלא נראה לי יותר מידי
אני משתמש ב 40 שיניים וזה מספק
Re: כמעט אסוןאכן היו סיכות פלדה נעוצות בקורה. מה שמשונה שלא הצלחתי למצוא את השיניים וגם לא מצאתי את הסיכות רק את העקבות שלהם מוטבעות על הדופן שנוסרה. בחיפוש בקורה רואים סיכות , חלצתי אחד מהם. חבל על הזמן, גם ארוכות וגם מסיביות וקשיחות כאלה.
אני למדתי לקח ואני משתף אותכם.
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||