היי,
אני מעוניינת לקנות אקדח מסמרים אך מתלבטת בין הדגמים והמחירים. באם למישהו יש עיצה אודה לכם. מעדיפה למסמרים באורך של של לפחות 30 מ"מ.
אקדח מסמרים
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
אקדח מסמריםהיי,
אני מעוניינת לקנות אקדח מסמרים אך מתלבטת בין הדגמים והמחירים. באם למישהו יש עיצה אודה לכם. מעדיפה למסמרים באורך של של לפחות 30 מ"מ.
מצטרף לשאלה ומוסיףהאם שילוב של אקדח מסמרים וסיכות במוצר אחד הוא רעיון טוב? האם זה עובד? או שכדאי להפריד ולקנות שניים - אחד למסמרים ואחד לסיכות.
ראיתי באינטרנט מותג שנקרא "TRUSTY" שנמכר הרבה בארץ, אבל משום מה אני לא יכול למצוא את אתר הבית של החברה - זה כנראה מותג סיני זול - האם שווה להתעסק עם כאלה דברים או ללכת על מותג ידוע יותר?
Re: מצטרף לשאלה ומוסיףלא כל מה שסיני, גם אם הוא זול, הוא לא "לא שווה" ובטח שלא זבל, במיוחד שאינך מכיר אותו.
האיכות נקבעת ע"י המזמין. דע לך שמיכלולים שלמים של מכונות נגרות מן המובילים בעולם, ALTENDORF ו-MARTIN, מיוצרים בסין. עלות יצורם לא יותר זול עקב הדרישות הגבוהות מהם, פשוט נפח וזמינות יצור נוחים יותר. יש לי מספר אקדחים ממותגים ידועים כגון, ATRO ו-SENCO. כמו-כן יש לי אקדח סיכות של TRUSTY, הוא ברשותי מספר שנים, הוא בנוי לא פחות טוב וחזק מן השניים המפורסמים יותר. הוא איכותי ואמין, מעולם לא איכזב אותי. יש לי גם אקדח סיכות/מסמרים חשמלי של בוש שהחסרונות שלו מתבטאים בעלות גבוהה מאד של הסיכות/המסמרים ומגבלת גודלם/אורכם.
Re: מצטרף לשאלה ומוסיףתודה על התגובה אלכס,
אני חלילה לא מזלזל בייצרן סיני, אני יודע שיש רמות שונות של ייצור, והיום בכל מקרה כמעט הכל מיוצר שם. מסיבה זו שאלתי כאן האם מישהו מכיר את המותג, כי האקדחים נראים טוב, ובמחיר טוב בארץ, אבל אני מטבעי מאוד חושד בחברה שאין עליה אפילו זכר אחד באינטרנט (חוץ מחנויות בארץ שמוכרות אותם). בכל מקרה, תודה על הפידבק, עכשיו אני ארגיש קצת יותר בטוח לקנות את המותג הזה עם המלצה של מישהו שבבעלותו כזה אקדח. ולשאלה השניה, האם כדאי ללכת על אקדח מסמרים סיכות משולב? או שעדיף לקנות בנפרד ?
Re: מצטרף לשאלה ומוסיףהיי
חלק גדול מהיצרנים בסין ייציעו לך במהלך ההזמנה אם ברצונך להטביע את הלוגו שלך או המותג שלך על הפריטים וכך קורה שמוצר מיוצר עבור משווק ידוע יעלה יותר יקר מאותו מוצר עבור משה מהשכונה כך שיש לבדוק כל פריט לגופו
אקדח מסמריםרכשתי אקדח כזה על לחץ אוויר של BOSTITCH לאחר שיפוץ. עלה לי 38$ לפני הוצאות יבוא. אני די מרוצה שיש לי אותו. נסה לחפש ברשת :
reconditioned bostitch nailer או כל דגם אחר שתבחר
Re: מצטרף לשאלה ומוסיףגם לי יש אקדח של TRUSTY ואין לי שום בעיה איתו.
כדאי לקנות לפי דעתי בנפרד אקדח סיכות ומסמרים. באופן כללי אני לא מאמין בדברים משולבים. רן.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים | |||||