חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

רעיונות למוצר לילדים קטנים...

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

רעיונות למוצר לילדים קטנים...

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 07 דצמבר 2010, 15:39

שלום לכולם, ותודה על האיחולים (בפורום הכל דיבורים)... עדיין קצת בהתאוששות אבל ב"ה מתקדמים בתהליך.

לכבוד חנוכה הייתי אמור לעשות לילדי הגן של ביתי הדגמה על חריטת סביבונים, ובסיומה כל ילד היה אמור לקבל סביבון ולקשט אותו. בעקבות הנסיבות ההדגמה בוטלה, ועכשיו קצת מאוחר מדי לעשות את ההדגמה (שנה הבאה אולי ננסה שוב).

מה שכן, אני עדיין רוצה להספיק משהו השנה עם הילדים, יש למישהו רעיון על מוצר שאפשר לעשות בקלות לילדים בגיל הגן (4-5), אולי אפילו שהילדים יעשו בעצמם תחת הדרכתי - כמובן ללא שום כלי מסוכן - אבל שתהיה חוויה? או לחלופין משהו שקל לייצר ממנו הרבה יחידות בעצמי? מדובר בכ30 ילדים (ובטח הגננת של הגן של הילד השני גם תרצה אז עוד 30 :lol: )

חשבתי על מכוניות (בסגנון שאביחי עושה - אבל לא המסובכות יותר אלא ממש בסיסיות), שאני אכין את הגוף והגלגלים והם יחברו את הגלגלים בדבק (עם ציר כמובן) - גם ייתן אפשרות לייצר מגוון וגם לא מסובך - והם תמיד יכולים לצבוע (אם ההדבקה מסובכת מדי בשבילם) בסוף כדי לתת את המגע האישי...

מה אתם אומרים?
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: רעיונות למוצר לילדים קטנים...

הודעהעל ידי max63 » 07 דצמבר 2010, 16:11

יותר פשוט ופחות מסוכן - מסגרת לתמונה.
תכנן שהתוצאה תהיה בגודל מתאים לתמונה בגודל סטנדרטי (אפשר לבקש מכולם יומיים שלושה קודם להביא לגננת תמונה מהבית עם השם מאחור). תביא ארבעה קרשים משוייפים לכל ילד עם חפיפה קלה. המשימה תהיה לצבוע את כולם ולהדביק עליהם קשקושים שונים. אח"כ תעבור בין כולם ותחבר באמצעות אקדח סיכות. לסיום הם, או הגננת, תדביק את התמונה מאחור. אולי גם תחבר חוט שניתן יהיה לתלות.
סמל אישי של המשתמש
max63
סופר משתמש

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 07 דצמבר 2010, 16:43

וואלה, לא חשבתי על זה - שהילדים יעשו מתנה להורים... רעיון טוב... למרות שלא הבנתי למה להדביק גלגלים למכונית יותר מסוכן מלהדביק מסגרת....
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי max63 » 07 דצמבר 2010, 18:48

חלקים קטנים = מסוכן בגיל גן. חלק מהבנים בודאי ישמחו לבנות דוקא את האוטו.
אגב, זה יכול להיות עסק מסחרי (נא לקרוא בין השורות "פניה נרגשת לכל יצרני הצעצועים כאן בפורום") למכור שניים שלושה קיטים להרכבה עצמית לגילאים 8-12, לפי דף הוראות מצורף (או לפי צילום של דוגמה מורכבת). עלות חלקים 5 ש"ח, עלות אריזה 2 ש"ח, מחיר סופי 55 ש"ח (מתוכם 3 ש"ח ליחידה עבורי, ממציא הרעיון השיווקי הצנוע). קדימה לעבודה.
סמל אישי של המשתמש
max63
סופר משתמש

הודעהעל ידי Saba_jackson » 07 דצמבר 2010, 20:22

Saba_jackson
סופר משתמש

הודעהעל ידי max63 » 07 דצמבר 2010, 20:43

על איכות צריך לשלם. עלה דרגה, וחזור לישראל. הנה דוגמה מעשית:
http://www.antal.co.il/cat.aspx?cat_id=77
סמל אישי של המשתמש
max63
סופר משתמש

הודעהעל ידי harel » 07 דצמבר 2010, 21:13

בגיל הזה אני בניתי לגני הילדים של הבנים שלי תיבות דואר, פינת מחשב וחנוכייה בגובה מטר. הילדים שייפו צבעו בצבעי אקריל ומעל לכה. כל הפריטים בשימוש עד היום (אנחנו כבר בכיתה ב') ולדעתי, המזכרת שתשאיר לשנים הבאות בגן מהמחזור של ביתך ערכה עשרות מונים.
כל דבר אחר, מלבד שיוף וצביעה, יהיה סיכון בעבורך מאחר והביטוח של ילדי הגן לא יכסה אם חלילה יקרה לאחד מהילדים משהו תחת "הדרכתך" (למרות שבמרבית הגנים יש "נגריה" ולגננות מותר בפיקוחן לתת לילדים לדפוק מסמרים בעץ... אבל הגננת מוגנת מתביעה אישית ואנחנו ההורים, לא)
אשלח לך במייל סרטון שקופיות שעשו לסיכום פרוייקט תיבות הדואר, אתה יכול להעלות אותו פה... אני לא מצליח). בהצלחה!
קבצים מצורפים
 דואר 1.jpg
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים