הי אשרה,
אני לא מתיימר להיות מקצועי, אז קחי בעירבון מוגבל.
סנדוויץ' זה סבבה, סנדביץ' ליבנה (Birch) אמור להיות אחד הטובים שבהם, למרות שבעוונותינו מסתובבים חיקויים וגם כל מיני תחליפים (הרבה מפעלים בעולם מייצרים סנדוויץ' ולא כולם עושים את אותו דבר) - צריך לשים לב, שיש סנדוויץ' עם ציפוי ליבנה (שתי הפלטות החיצוניות בלבד) ויש כאלה שכל הגוש מאותו עץ...
בקיצור - עוד נושא לדוקטורט.
מבחינת החוזק עצמו, לא צריכות להיות בעיות עם אף אחד מהסוגים (דהיינו שכל הסוגיה למעלה - חסרת חשיבות לעניין החוזק) - פשוט צריך להקפיד על עניין העובי של הלוח (לפחות 13 מ"מ עובי - אני אישית תמיד עושה יותר עבה ממה שצריך - במיוחד לתינוקות).
הצבע יכסה תלוי בצבע שאת קונה, צבע אטום כלשהו בדרך כלל יכסה את העניין יופי, אולי תצטרכי קצת יותר משכבה (שכבה ראשונה מדוללת, ושכבה שניה מלאה). עם תכסי עם קנט מעץ מלא - זה יהיה בדיוק כמו לצבוע עץ מלא (או את החלק העליון של הסנדוויץ' לאותו עניין) - גם כאן יש מצב שצריך יותר משכבה - זה תלוי בעיקר בצבע ובעץ - הייתי מנסה לקחת דוגמיות ולבדוק קצת אם התוצאה המתקבלת מוצאת חן ב
עינייך לפני ש"מתחייבים" לפתרון מסויים.
פה גם נכנסת האיכות של הסנדוויץ', בקצה ההוא שאת לא יודעת איך קוראים לו (וגם אני לא) - ההוא שמכסים הרבה פעמים בקנט - הרבה פעמים יש בסנדוויץ' קצת חללים שרואים אותם מהצד הזה - אז אם לא שמים קנט, רצוי למלא את החורים המשהו (שפכטל?) לפני הצביעה - בסנדוויצ'ים איכותיים הבעיה מינימלית ולפעמים לא קיימת, בפחות - יש הרבה אוויר.
שימי לב שניתן גם ללכת על מראה לא מכוסה של הסנדוויץ' - במקרים מסויימים זה נראה יותר טוב (הפסים האלה) חשוף - הכל בעיני המתבונן...
מתי נראה סקיצה? בינתיים זה כאילו לא עשית כלום