אתר חדש ל USHOPS - מישהו כבר השתמש?
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
אתר חדש ל USHOPS - מישהו כבר השתמש?מישהו יכול להנחות אותי איך עוקבים אחרי חבילות באתר החדש שלהם, אני לא מצליח ולא מקבל תשובות מספקות מהתמיכה שם.
Re: אתר חדש ל USHOPS - מישהו כבר השתמש?אין מה לעקוב, אחרי 40 יום זה מגיע כמו שעון.
Re: אתר חדש ל USHOPS - מישהו כבר השתמש?לאחר שתכנס (Log in) עם האימייל והסיסמה שלך, תופיע בצד ימין למעלה קוביה עם הפרטים שלך. שם יש גם לינק ל"חשבון שלי" שבו תוכל לעקוב אחרי המשלוחים.
בהצלחה, שלמה
Re: אתר חדש ל USHOPS - מישהו כבר השתמש?אבל מושיק אמר שהכל מגיע כמו שעון ולא צריך לבדוק
תודה, תודה
Re: אתר חדש ל USHOPS - מישהו כבר השתמש?הסטטוס משתנה רק אחרי שזה מגיע אליך הביתה כך שאין משמעות למעקב,
לפעמים אפשר לטפוס את השינוי כשזה מגיע לדאר (ואחרי יום זה אצלך)
Re: אתר חדש ל USHOPS - מישהו כבר השתמש?אין לי בעיה עם זה אלא שלא התמצאתי באתר החדש איפה רואים את הסטטוס בכלל ורק שלמה הסביר לי כי לו היתה סבלנות אלי
Re: אתר חדש ל USHOPS - מישהו כבר השתמש?במוזל אין מעקב. יש קליטה בניו ג'רסי / שולם / במעבר לארץ, לא מעבר.
באויר אתה לפעמים יכול לראות מתי יצאה לארץ החבילה אממה.... היא מגיעה אליך הביתה תמיד שעוד לא עודכן באתר שנכנסה לארץ.
Re: אתר חדש ל USHOPS - מישהו כבר השתמש?אני קיבלתי במוזל משהו שעוד לא הזמנתי. בחיי.
Re: אתר חדש ל USHOPS - מישהו כבר השתמש?לא כולנו לקוחות Gold
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־11 אורחים | |||||