שידת סקריטר לילדה + סיום הפרויקט
19 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: שידת סקריטררק בגלל היופי שהוא עניין סובייקטיבי לחלוטין
Re: שידת סקריטר לילדהבאיזה סוג של חיבורים השתמשת.
Re: שידת סקריטר לילדהבהתחשב בזה שהתחלתי לנגר לפני חודש וקצת והרבה על חיבורים מעץ בלבד אין לי ידע רב (העניין בתהליך למידה ).
החיבורים שהשתמשתי בהם היו ברגים ודבק נגרים, בשאיפה שהשפכטל והצבע יכסו ויתנו גימור יפה .
יש לי המלצה לגימורעכשיו כשהדבק תפס,הוצא את הברגים ואת החור סתום עם פקק או דיבל עץ בהתאם ליכולות העומדות לרשותך
Re: המלצה לגימורבקשר לדיבל עץ אני לא יודע בדיוק איך עובדים איתם.
ואם אני מוציא את הברגים וסותם עם פקק הפחד שלי שזה לא יהיה מספיק חזק.
Re: בהמשך להמלצה לגימוראני יודע שחיבורים עם עץ הם יותר מקצועיים !
השאלה שלי בגדול : אם רוצים לצבוע בצבע אטום מה הבעיה אם מחברים עם דבק וברגים ?
Re: בהמשך להמלצה לגימוראין שום צורך להוציא את הברגים כשאתה צובע בצבע אטום. השימוש בדיבל עץ הוא טוב ויפה כשהצבע שקוף ורוצים שמרקם העץ ישמר ושהחיבור יהיה נסתר מהעין. לא במקרה הזה.
הדבק חזק מספיק להחזיק את החיבור ולכן בתיאוריה הברגים מיותרים כי הם שימשו אותך להידוק במקום או בנוסף לקליבות בעת ההדבקה וברגע שהדבק יבש הייעוד שלהם תם. זו התיאוריה. בפועל, בעיקר בסנדווויץ, הוצאת הברגים בשלב זה קרוב לוודאי שתגרום לנזק למשטח העץ שקרוב לשפת חור ההברגה ולכן זה מיותר אלא אם השתמשת בשקען מיוחד (לפני החדרת הברגים) בקוטר של לפחות 2מ"מ גדול יותר מקוטר בורג הסיבית ולא הידקת עד הסוף כך שהבורג לא חדר עמוק ובהוצאתו לא תרים יחד איתו את השכבה העליונה של הלביד. לרמת הניסיון שלך העיצוב מקסים ותמשיך בדרך שלך - אתה בכיוון הנכון.
סיום הפרויקטצביעה:
שכבה שפכטל לעץ + שיוף שתי שכבות צבע יסוד על בסיס מים צבע זהב שמפניה בקנטים (מעל שעווה ) שתי שכבות צבע שמנת. שיכבה לכה על בסיס מים.
Re: סיום הפרויקטאתה מרוצה מתוצאת התגמיר?
צבעת במברשת? זה סופי שהקנטים לא צבועים? שנה טובה
19 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים | |||||