האם ניתן לקנות פלטות מלמין של 5 ס"מ עובי
או שעלי לבנות לבד
מצורפת תמונת דוגמא לפלטה
פלטת מלמין עבה
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
פלטת מלמין עבההאם ניתן לקנות פלטות מלמין של 5 ס"מ עובי
או שעלי לבנות לבד מצורפת תמונת דוגמא לפלטה
Re: פלטת מלמין עבהקרוב לודאי שזה לא חומר מלא, אלא סנדביץ' של שיכבה עבה של חלת דבש מניר + 2 שכבות של 3 מ"מ מזונית עם ציפוי שהוא לא בטוח מלמין יצוק, אולי פשוט מזה. זה החומר שמקובל גם באיקאה.
אולי אצל ח.ג.סחר יש את זה.
Re: פלטת מלמין עבהשים לב שאם אין לך ציוד עיבוד מקצועי, מסור שולחן עם מסור מקדים ועוד כל מיני דברים שבדרך כלל אין לחובבים, הסיכוי שעבודה במלמין תיראה טוב הוא לא לטובתך.
אני לא רוצה להוריד אותך מהרעיון לעשות לבד, אלא להגיד שעדיף להשקיע בחומרים קצת יותר איכותיים, כמו פורמייקה למשל.
Re: פלטת מלמין עבהמסור מקדים אינו חובה לניסור מלמין. כל מה שצריך זה להב עם מיבנה שיניים מותאמות לניסור לוח עם ציפןי מלמין ומסור איכותי, לא מסוג בוש GTS או דומיו (בלי להעליב).
Re: פלטת מלמין עבהשום דבר לא חובה, אבל צריך מסור איכותי ומושחז, ואני חושב שרוב החובבים לא משחיזים כשגרה.
לדעתי, עדיף להשקיע בחומר יותר איכותי. זה גם יראה יותר טוב וגם יחזיק יותר זמן. כמובן ש"כל אחד הטוב בעיניו יעשה". אני רק ממליץ..
Re: פלטת מלמין עבה
איך אפשר [חובב] להשחיז שיני מסור ?
השחזת שיני משורצריך לפרק את הלהב, ולקחת אותו למשחיז מקצועי. לא תוכל לעשות זאת בבית..ציין היכן אתה מתגורר, וניתן לך כתובת של משחיז מקומי.בהצלחה
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים | |||||