מיטת מעבר לילד -כבאית אש
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מיטת מעבר לילד -כבאית אשהפרויקט הראשון שלי -נבנה על שלד מיטה קיימת .
נערך לאחרונה על ידי tst17 בתאריך 09 ספטמבר 2010, 12:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: מיטת מעבר לילד -כבאית אשמקסים! הילד שלי היה בטח חוטף את המיטה אם הייתי נותן לו לראות את התמונה...
Re: מיטת מעבר לילד -כבאית אשמקסים,מדהים עבודה יפיפיה.
Re: מהמם!תודה על פירגון
את הפנסים מצאתי בהום סנטר מנורות לילה לדים שנדלקת בלחיצה . את המהבהב מצאתי בחנות משחקים לילדים אחרי חיפוש מתיש. כאמור בקשר לפריויקט ראשון תמיד עסקתי באומנות ,אני בטוח שעשיתי דברים שיכולתי לקצר בתהליך,אבל אני חייב להודות בעבודה בעץ יש סיפוק עצום .
Re: מיטת מעבר לילד -כבאית אשעבודה מדהימה!!!!
מתברר שגם בארץ מכוניות כיבוי מרתקות ילדים ומבוגרים גם מחזיר אותי 12 שנה לאחור עת עשיתי מה שהוא דומה
Re: מיטת מעבר לילד -כבאית אשעבודה יפה מאוד!!!!!
כל הכבוד. נשמח לשמוע גם על תהליך הבנייה.
Re: מיטת מעבר לילד -כבאית אשכבאית מדליקה אני רואה שיש בה המון פרטים .
הילד שבתמונה כבר גבר היום או שזה הנכד. אגב האהבה לכבאות במשפחה באה ממני אני כבר כמעט 20 שנה במקצוע משמש כקצין כיבוי.
Re: מיטת מעבר לילד -כבאית אשעכשיו אני מבין מהיכן הגיע הסמל המקורי.... אהבתי את העיצוב ה"שמח" במיטת המשאית שלכם!
הילד בתמונה הוא נכדי החוגג בר מצווה בשנה הקרובה. הוא כבר המשתמש השלישי! המיטה נבנתה מראש עם אפשרות לפירוק מהיר להעברה, שימשה את בני הצעיר שעומד בפני גיוס, ואת בן אחותי שגם הוא כבר נער גדול. היום היא מאופסנת מפורקת וארוזה בעליית הבא, מחכה לכבאי הבא. כלי הנגרות שלי דאז היו: מסור ג'קסון, מברג ידני, ומברשת צבע. אולי גם מקדחה חשמלית.
Re: מיטת כבאית אש פירוק והרכבהבעניין פירוק והרכבה -
בניגוד לעבודה שלך וכנראה מחוסר ניסיון שלי ,את המיטה שבניתי לא ניתן לפרק מבלי לפגוע בצבע ובחלקים מפני שאת החיבור ביצעתי עם דבק וברגים שעל הראשים שלהם מרחתי שפכטל החלקתי ולאחר מכן מרחתי צבע . אגב כל הנושא גרם לי לבעיה להכניס את המיטה כיחידה אחת לאחר שסיימתי את הפרויקט, למזלי בחדר הנ"ל יש חלון מספיק גדול כך שהכנסתי את המיטה משם. נערך לאחרונה על ידי tst17 בתאריך 05 אוגוסט 2010, 15:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־12 אורחים | |||||