http://www.toolsforworkingwood.com/Merc ... XX_big.gif
ניתן להזמין מחול אבל המשלוח יקר יותר מהכלי עצמו :\
רציתי לשאול אם יש למישהו מושג איפה אני אוכל למצוא כזה דבר? יד שנייה או חדש לא משנה
תודה
יתד הידוק(Holdfast-Hold down) לשולחן נגרים
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
יתד הידוק(Holdfast-Hold down) לשולחן נגריםאני מחפש כבר הרבה לקנות בארץ משהו כזה
http://www.toolsforworkingwood.com/Merc ... XX_big.gif ניתן להזמין מחול אבל המשלוח יקר יותר מהכלי עצמו :\ רציתי לשאול אם יש למישהו מושג איפה אני אוכל למצוא כזה דבר? יד שנייה או חדש לא משנה תודה
Re: יתד הידוק(Holdfast-Hold down) לשולחן נגריםנראה לי שאם תראה את התמונה לכל מסגר בארץ הוא יהיה מסוגל להכין לך כמה כאלו. האתגר הוא לא בשמיים.
Re: יתד הידוק(Holdfast-Hold down) - כמה רעיונותאני קניתי משהו דומה לתמונה המצורפת אצל שז"ר בחיפה. נסה לחפש בחנויות לכלי עבודה או אספקה טכנית, וכן אצל "החורט", רח' הסדנה 18, א.ת.חולון.
אני חסיד של DIY מה שלא לכל אחד מתאים. אם בכל זאת תרצה לקחת את זה בחשבון, את מה שהראית בתמונה תוכל להזמין אצל כל מסגר, וגם את מה שאני מראה בתמונה. ניתן להסיר את הלחי הקבועה מכליבה ולהתאים את הקנה לחור בשולחן, כנ"ל עם כליבת צינור.
Re: יתד הידוק(Holdfast-Hold down) לשולחן נגריםתגיד לי. תוכל לאתר מסגר שיסכים לעזוב הכל ולעשות לי כמה חתיכות כאלה? האם בדקת בכל הארץ?
Re: יתד הידוק(Holdfast-Hold down) לשולחן נגריםאני יכול לאתר, אומנם בלי שיעזוב הכל מיד, ובודאי אם תרצה כמות כפי שציינת.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־9 אורחים | |||||