נמאס לי לאלתר קידוחים בזויות ונדרשתי לייצר ג'יג שיעשה את העבודה בקלות. מחיפוש ברשת שילבתי אלמנטים מכמה ג'יגים כאלה וזה מה שיצא.
אתן פה סקירה קצרה של האלמנטים של הג'יג למרות שעדיין לא סיימתי אותו ואני רוצה להתייעץ לגבי אופן הנעילה שלו.
ג'יג לקידוח בזוית במקדחת עמוד - תיעוד והתייעצות
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
ג'יג לקידוח בזוית במקדחת עמוד - תיעוד והתייעצותנמאס לי לאלתר קידוחים בזויות ונדרשתי לייצר ג'יג שיעשה את העבודה בקלות. מחיפוש ברשת שילבתי אלמנטים מכמה ג'יגים כאלה וזה מה שיצא.
אתן פה סקירה קצרה של האלמנטים של הג'יג למרות שעדיין לא סיימתי אותו ואני רוצה להתייעץ לגבי אופן הנעילה שלו.
Re: ג'יג לקידוח בזוית במקדחת עמוד - תיעוד והתייעצותלהשלמת הג'יג אני צריך לחבר בשני הצדדים נועלים לזויות שיחזיקו את המגש בזוית הרצויה.
ולשאלה... מה שחסר לי זה פרזול כמו בתמונה הזו שאני לא מוצא בשום מקום ורגע לפני שעושה לעצמי כזה מעץ... שואל אם מישהו יודע איפה משיגים דבר כזה?
Re: ג'יג לקידוח בזוית במקדחת עמוד - תיעוד והתייעצותבשולחן של המקדחה שלך אין אפשרות להטיה?
Re: ג'יג לקידוח בזוית במקדחת עמוד - תיעוד והתייעצותכמובן שיש אפשרות להטיה אלא שהפתיחה והסגירה באמצעות מפתח אלן ומאד לא נוחה בגלל שולחן העבודה שבניתי על משטח שמגביל את הגישה. באופן כללי תמיד מעדיף כמה שפחות "לשחק" בכיוון של המקדחה שתשאר מאופסת.
Re: ג'יג לקידוח בזוית במקדחת עמוד - תיעוד והתייעצותברוב המקרים אני משתמש במלחציים האלה
http://www.leevalley.com/US/wood/page.a ... at=1,41659 נותן פתרון גם לזוית וגם לקליבה
Re: ג'יג לקידוח בזוית במקדחת עמוד - תיעוד והתייעצותתנסה אצל גולדמן ברחוב הרצל, לא רחוק מהירשלם, או ביעד פרזול.
האם לא כדאי להוסיף מד זווית גם בצד השני? נראה לי שאורך הלוח וגמישות ציר הפסנתר עלולים לגרום לעיוות קל.
Re: ג'יג לקידוח בזוית במקדחת עמוד - תיעוד והתייעצותרעיון מצוין. כל הכבוד.
Re: ג'יג לקידוח בזוית במקדחת עמוד - תיעוד והתייעצותאודי, צריך ליהיות לי צירים כאלה. אשמח להעביר לך רק צריך לחפש בנגריה אבל שברתי רגל ולא יכול לצאת עכשיו. חחח...
Re: ֳ¢'ֳ©ֳ¢ ֳ¬ֳ·ֳ©ֳ£ֳ¥ֳ§ ֳ¡ֳ¦ֳ¥ֳ©ֳ÷ ֳ¡ֳ®ֳ·ֳ£ֳ§ֳ÷ ֳ²ֳ®ֳ¥ֳ£ - ֳ÷ֳ©ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ¥ֳ₪ֳ÷ֳ©ֳ©ֳ²ֳ¶ֳ¥ֳ÷ֳ©ֳ´ֳ₪ ֳ®ֳ ֳ¥ֳ£ ֳ₪ֳ¸ֳ²ֳ©ֳ¥ֳ¯ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ¢'ֳ©ֳ¢,
ֳ¬ֳ£ֳ²ֳ÷ֳ© ֳ¦ֳ₪ ֳ¬ֳ ֳ©ֳ÷ֳ¯ ֳ¬ֳ× ֳ¬ֳ·ֳ£ֳ¥ֳ§ ֳ¡ֳ²ֳ¶ֳ©ֳ ֳ·ֳ¹ֳ©ֳ ֳ®ֳ¡ֳ¬ֳ© ֳ¹ֳ₪ֳ®ֳ·ֳ£ֳ§ ֳ©ֳ§ֳ¬ֳ©ֳ· ֳ®ֳ²ֳ¨ ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ²ֳµ, ֳ¥ֳ ֳ¦ ֳ¢ֳ ֳ₪ֳ®ֳ©ֳ·ֳ¥ֳ ֳ©ֳ¹ֳ÷ֳ°ֳ₪ ֳ ֳ´ֳ©ֳ¬ֳ¥ ֳ¡ֳ«ֳ®ֳ₪ ֳ®ֳ©ֳ¬ֳ®ֳ¨ֳ¸ֳ©ֳ, ֳ¥ֳ¢ֳ ֳ₪ֳ¦ֳ¥ֳ¥ֳ©ֳ÷ , ֳ₪ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ₪ ֳ¹ֳ₪ֳ¹ֳ¥ֳ¬ֳ©ֳ©ֳ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ·ֳ£ֳ§ ֳ´ֳ¥ֳ¢ֳ²ֳ©ֳ ֳ¡ֳ§ֳ¥ֳ®ֳ¸ ֳ¬ֳ´ֳ°ֳ© ֳ₪ֳ®ֳ¸ֳ«ֳ¦ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ·ֳ£ֳ§, ֳ¥ֳ ֳ¦ ֳ₪ֳ®ֳ·ֳ£ֳ§ ֳ₪ֳ¥ֳ¬ֳ× ֳ¬ֳ ֳ¯ ֳ¹ֳ¡ֳ ֳ¬ֳ¥
קידוח בזוית במקדחת עמוד - סיוםפיני - תודה שהצעת... הרבה בריאות!!!
אהרון - את הרצל חרשתי. יוק. יש דברים דומים אבל מאד עדינים ואני צריך שהציר יעמוד במשקל העץ ובמסה שיוצרת מקדחת העמוד בעת הקידוח. אין צורך במד זוית בצד השני וציר הפסנתר לא גמיש בכלל שהוא מחובר עם כל הברגים. נעילת משטח הקדיחה משני הצדדים בזוית הרצויה חזקה ויציבה די הצורך. ביצעתי את הצירים מבוק והנועלים הם של כסאות של אופניים אליקו - מבנה מקדח העץ בנוי בצורה המיוחדת שלו בדיוק כדי להתאים לקידוחים כאלה. במיוחד בעבורך קדחתי בעץ בוק (מספיק קשה?) וצילמתי את התחלת החדירה לעץ כמו גם את התוצאה הסופית - התמונות מדברות בעד עצמן. שבת שלום
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־15 אורחים | |||||