הפרוייקט האחרון הסתיים
17 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
הפרוייקט האחרון הסתייםסוף סוף סיימתי את הספה/מיטה.
Re: הפרוייקט האחרון הסתייםמאוד יפה, אבל אל תשמור הכל לעצמך: תן בבקשה פירוט של חומרים, חיבורים, תהליכים, גימור.
Re: הפרוייקט האחרון הסתייםאהרון,
יותר יפה מיפה, איך אומרים " ליגה לאומית" כל הכבוד
Re: הפרוייקט האחרון הסתייםווואו מאוד יפה ומרשים!
שימוש יפה במיטב שבשתי הנישות: ריהוט איקאה\מיטות נוער נפתחות למינהן, ועבודת עץ ייחודית. לא הבנתי מהתמונה האם יש שם מזרן או משטח עץ לשים עליו מזרן (אם משטח עץ: איפה בדיוק יש מקום למזרן במיטה התחתונה?). אשרה.
Re: הפרוייקט האחרון הסתייםא. תודה על המחמאות
ב. עלויות: 2 מזרונים 190X80X10 (ספוג) 600 ש"ח 5 לוחות 420X14X3 (אורן מוקצע) כ 300 ש"ח 1 שקית בייץ "חום עור" 11 ש"ח 1 וורונית 83 ש"ח 4 גלגים 120 ש"ח 6 מטר זוויתן אלמיניום 84 ש"ח שונות וכלליות (ברגים, דיבלים, דבק וכו) כ 30 ש"ח סה"כ1228ש"ח ג. העיצוב - בעיקרו מבוסס על ספה דומה הנמכרת ע"י חברת JCPENNY בארה"ב עם שאיפה לקבל רהיט "אוורירי" המאפשר גם ישיבה וגם שינה לשנים. ד. הביצוע - ראו תמונות מצורפות. אני מקווה שסיפור המעשה לא טרחני מדי. מיציתי את 10 התמונות, המשך קצר יבוא
Re: הפרוייקט האחרון הסתייםתמונות אחרונות
Re: הפרוייקט האחרון הסתייםעבודה יפה. בכך אין ספק.
שאלה: מה החומר ממנו עשית את השבלונה? ואיך כופפת אותו לצורה נערך לאחרונה על ידי yossi בתאריך 28 יוני 2010, 11:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: הפרוייקט האחרון הסתייםיורשה לי לשאול איך 'עיגלת' את משענת הצד ?
Re: הפרוייקט האחרון הסתייםרציתי להגיב כבר בתמונות הראשונות, אבל הנוספות רק הגבירו את ההנאה!
אני לא חושב שניתן להיות טרחן מדי בתיעוד וצילומי "איך בניתי", הטרחנים היחידים הם אלה שמתלוננים שיש יותר מדי... הספה/מיטה נראית מעולה - אני לא הייתי קורא לה "אוורירית" אלא "קלה" כמעט מרחפת. הייתי רוצה לראות תמונות שלה בשימוש כספה (איך העיצוב משתלב עם כריות וכל מה שאוהבים לשים על ספה). אהבתי גם את הביצוע, ממש לא חשבתי על כיפוף כשראיתי את הקשתות, אלא יותר בכיוון של חיתוך ו Shaping (לא יודע מה המילה המתאימה בעברית) - אבל אין ספק שהתוצאות מצדיקות את השיטה! אהבתי גם את המעקב אחרי התמחור - זה אחד הפרטים שתמיד מעניינים אותי בפרוייקט - לדעתי במקרה הזה התוצאה מצדיקה את ההוצאה (יצא לך זול מלקנות) - למרות שזה לא מה שתמיד מצדיק אצלנו את הכניסה לפרוייקט
Re: ֳ₪ֳ´ֳ¸ֳ¥ֳ©ֳ©ֳ·ֳ¨ ֳ₪ֳ ֳ§ֳ¸ֳ¥ֳ¯ ֳ₪ֳ±ֳ÷ֳ©ֳ©ֳֳ¡ֳ ֳ°ֳ₪ ,
ֳ₪ֳ¡ֳ§ֳ¥ֳ¸ֳ¶'ֳ©ֳ· ֳ¢ֳ ֳ ֳ¥ֳ®ֳ¯ ֳ¡ֳ®ֳ·ֳ¶ֳ¥ֳ²ֳ¥, ֳ¹ֳ ֳ´ֳ¥...
17 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־9 אורחים | |||||