האם מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לכתוב בעזרתה אותיות ושרטוטים בגדלים שונים בשביל שלטי עץ? הכוונה היא ליצור שבלונות בשביל הרוטר.
ניסיתי עם power point אבל אני צריך משהו מדוייק יותר ושאפשר לכתוב בכתב מראה וכו. תודה
תוכנה לשרטוט בשביל שלטי עץ
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
תוכנה לשרטוט בשביל שלטי עץשלום לכולם
האם מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לכתוב בעזרתה אותיות ושרטוטים בגדלים שונים בשביל שלטי עץ? הכוונה היא ליצור שבלונות בשביל הרוטר. ניסיתי עם power point אבל אני צריך משהו מדוייק יותר ושאפשר לכתוב בכתב מראה וכו. תודה
Re: תוכנה לשרטוט בשביל שלטי עץהכי טוב:
http://www.corel.com/servlet/Satellite/ ... bview=tab0 אני משתמש למטרות כאלו, הבעיה שהגרסא החינמית טובה ל-30 יום, אחרי 30 יום היא ממשיכה לעבוד אבל ללא יכולת שמירה או הדפסה. מה שאני עושה: לאחר בניית הדוגמא: אני "מצלם" אותה בפרינט סקרין והופך לתמונה שניתן להדפיס. אפשר גם עם סק'צאפ החינמית אבל אפשרות עריכת האותיות מוגבלת. בהצלחה
Re: תוכנה לשרטוט בשביל שלטי עץאני לא יודע , ולא מכיר תוכנות , אני משתמש תמיד ב=WORD , מדפיס מעתיק וחורט , הדיוק מכאן והלאה היא ביציבות שלך , (לעניות דעתי ) וכמובן בסכין שאתה עובד איתה , אני חורט שלטים עם סכין בעובי מילימטר וחצי עם 2 כנפים
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||