שלום רב אני מחדש כסא אשר על צד אחד שלו מודבקת פורמייקה .
מהי הדרך הנכונה להוריד את הפורמייקה ? .
קראתי שבעזרת מגהץ , האם זה לא ישרוף את הכסא ? .
תודה מראש .
דרך נכונה להסרת פורמייקה מכיסא .
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
דרך נכונה להסרת פורמייקה מכיסא .שלום רב אני מחדש כסא אשר על צד אחד שלו מודבקת פורמייקה .
מהי הדרך הנכונה להוריד את הפורמייקה ? . קראתי שבעזרת מגהץ , האם זה לא ישרוף את הכסא ? . תודה מראש .
Re: דרך נכונה להסרת פורמייקה מכיסא .פורמייקה מודבקת בעזרת דבק מגע
צריך לשפוך קצת מדלל כמו נפט או טינר על הקצה לאחר מספר שניות אפשר להחדיר מברג בעדינות ולהפריד את הקצה ואז לטפטף שוב בין הפורמייקה לעץ והוא מפריד
Re: דרך נכונה להסרת פורמייקה מכיסא .לא יודע אם זו הדרך הנכונה ולא בטוח אם זה עובד אבל לדעתי שווה ניסוי.
קצת נוסטלגיה ... אבא שלי תמיד היה אומר שהדרך הכי פשוטה להוריד פורמאיקה זה לשים נייר אפיה על הפורמאיקה ולעבור עם מגהץ. החום ממיס את הדבק וניתן להפריד בקלות עם שפכטל. וחזרה לימינו מעולם לא ניסיתי את זה בעצמי ולא ראיתי מישהו אחר מבצע. אולי הדבקים של פעם היו שונים... אבל בשביל לבדוק שאני לא לגמרי הוזה מצאתי עוד "שיכור" אחד שמדבר על זה. הנה הקישור http://www.mail-archive.com/blindhandym ... 04889.html
Re: דרך נכונה להסרת פורמייקה מכיסא .תודה על התשובות .
לבסוף הורדתי את הפורמייקה , בעזרת אצטון לצבע . זה כיסא אשר אני מחדש אותו . ליטשתי אותו היטב החל מנייר לטש בגרעין 60 , 180 , 240 ,320 ולבסוף ב- 400 . מה שנשאר הוא לחכות לטורבינה שתגיע בעזרת השם בימים הקרובים . אני מתכנן להתיז על הכיסא : שתי שכבות של איזולציה , לאחר מכן שתי שכבות יסוד פוליאסטר לבן (תלת רכיבי) , ולבסוף צבע גמר - פוליארטני דו רכיבי . כמובן שלפני ההתזות הכיסא ינוקה כליל מאבק ומשומנים , כנ"ל שהוא יעבור ניקוי בין שכבה לשכבה וליטוש עדין . אני יעלה את התמונות של לפני ואחרי . שבוע טוב לכולם , אמיר .
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים | |||||