הנה, נקרעה לי הרצועה במחרטה והייתי בטוח שלא ניתן להשיג תחליף בארץ.
תודות ליאיר פלדמן שהתעקש - הוא הצליח להשיג עבורי תחליף לא רע אצל "פישר רצועות הנעה" בחולון. אגב - השירות שם מעולה. הרצועה הוחלפה ואחרי כמה שעות כבר נוצרה קערה חדשה. הנה היא:
אפשר הכל להשיג בארץ
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
אפשר הכל להשיג בארץהנה, נקרעה לי הרצועה במחרטה והייתי בטוח שלא ניתן להשיג תחליף בארץ.
תודות ליאיר פלדמן שהתעקש - הוא הצליח להשיג עבורי תחליף לא רע אצל "פישר רצועות הנעה" בחולון. אגב - השירות שם מעולה. הרצועה הוחלפה ואחרי כמה שעות כבר נוצרה קערה חדשה. הנה היא:
Re: אפשר הכל להשיג בארץממש יפה מאוד
מהו הגימור?
הגימורהגימור ע"י נוזל בשם:
Behlen Woodturner's Finish רכשתי ב WOODCRAFT אסור בהטסה אבל אפשרי בהובלה ימית. ראה כאן: http://www.woodcraft.com/Product/200323 ... inish.aspx
Re: אפשר הכל להשיג בארץפיני אני מרבה לכתוב על העבודות שלך אין עליך, מעתה אני עושה זאת ה"העתק" "הדבק"
כך שאני חוסך ואחסוך כתיבה כאשר מדובר בעבודות שלך. חוץ מזה, אנחנו נכריז על יאיר " ספק ציודים מיוחדים וחלופות שונות"
Re: הגימורלפי משכתוב בתוית זה לא החומר הכי ידידותי בלשון המעטה
לא מסוכן מדי?
Re: הגימור
מסוכן בערך כמו כל פיניש אחר, מה שם תפס את תשומת ליבך במיוחד?
Re: אפשר הכל להשיג בארץהכותרת אומרת הכל - באמת אפשר להשיג כמעט הכל בארץ (גם בקרי מהירות משתנה, אם מישהו רוצה לשדרג את המחרטה שלו...).
יצאה לך קערה יפיפיה! מה שתמיד מטריד אותי בתמונות חריטה זה בעיית הפרופורציה - אין לי מושג מה הגודל של הקערה, אם זה מתאים לך, אשמח לראות את התמונה ב"עיבוד" מחדש כשמצורף איזה סרגל או עיפרון...
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים | |||||