שלום לכולם
סיימתי להרכיב את הפרוייקט הראשון שלי
פינת ישיבה לגינה
אשמח לחוות דעת שיפורים והערות
וגם אני אשמח אם תוכלו להציע לי באיזה צבע וגוון לצבוע את הסט
העץ עבר חיטוי ככה שיש לו גוון ירקרק עדין אז גוון טבעי לא נראה לי שיתאים
הפרוייקט הראשון שלי
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
הפרוייקט הראשון שלישלום לכולם
סיימתי להרכיב את הפרוייקט הראשון שלי פינת ישיבה לגינה אשמח לחוות דעת שיפורים והערות וגם אני אשמח אם תוכלו להציע לי באיזה צבע וגוון לצבוע את הסט העץ עבר חיטוי ככה שיש לו גוון ירקרק עדין אז גוון טבעי לא נראה לי שיתאים
Re: הפרוייקט הראשון שלינראה פשוט ויפה
הפשטות מנצחת. לריהוט חוץ צריך צבע שאוטם טוב במספר שכבות. אם אתה רוצה לשמור על מראה העץ אז צביעה בלכה מסוג ורנית בגוון הרצוי במספר שכבות (לטעמי לפחות 3)תתן לך הגנה טובה. בהצלחה
Re: הפרוייקט הראשון שליfכל הכבוד, בשביל פרויקט ראשון זה יפה מאוד.לגבי צבע זה מה שאתה מחליט ,אם אתה רוצה שזה ישאר טיבעי אז תצבע בלכה ככה זה גם ישמר וגם יהיה טיבעי ,אך אם אתה רוצה שזה יהיה צבוע אז תכנס לאתר של טמבור ותתיעץ אם המומחים שלהם לגבי הצבע.
Re: הפרוייקט הראשון שליערב טובמוצרים שנימצאים בחוץ שמש /גשם מאוד לא רצוי לצבוע בלכות הלכה מתקלפת רצוי לתת טיפול כמו לדק
כנס לאתר של סאן דק ומשם השמיים הם הגבול ככל שאני יודע המרכז שלהם באזור הרצליה אבל הם גם מוכרים בעץ ועצה ועוד המוצרים שלהם זה בעצם הטופ למוצר שלך אריק בר
Re: הפרוייקט הראשון שלייופי של פרוייקט ביכורים.
גימור - אני מסכים עם אריק. אני מורח שמן פשתן. אם הסט עומד בגשם על הריצוף הזה רצוי רגליות גומי/פלסטיק.
לדעתי זה יפה לא רק בשביל פרוייקט ראשוןכל הכבוד לך, זה ממש יפה, וגם ממש מתאים למרפסת שלך!
העיצוב שלך? מבחינת הצעות שיפור וכולי, הדבר היחיד שעולה בדעתי הוא השאלה האם נח לשבת על כיסאות נמוכים כל כך, אבל זה לגמרי עניין של טעם והנאה אישית ואם לך נח לי בטוח נח (: אשרה.
Re: הפרוייקט הראשון שליאם אינני טועה (ותקן אותי אם כן) אזי המשענות מחוברות לבסיסי הכיסא רק בחתך (גריין) שלהם.
אם כן הרי שזה לא מספיק חזק ומן הסתם שימוש מרובה בכיסאות יפרק אותם. מן הראוי היה להמשיך את המשענות עד לרצפה.
Re: הפרוייקט הראשון שליהפרוייקט הראשון שלך נראה מצויין. בעבר השתמשתי בלזור 2000 , ניתן לקבל בכמה גוונים, ולסיום ביכט וורניש. עד היום לא מצאתי פתרון יותר טוב. לדעתי מריחה בשמן פשתן גורמת לעץ להראות פחות טוב לאחר כשנה בחוץ.
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־14 אורחים | |||||