חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

ניירות לטש עגולים למלטשת אקצנטרית

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

ניירות לטש עגולים למלטשת אקצנטרית

הודעהעל ידי guy » 02 מאי 2010, 17:46

שלום רב לחברי הפורום היקרים!
ברצוני "לנצל" את ניסיונכם והידע בתחום ע"מ שתוכלו לומר לי איפה ניתן לרכוש ניירות לטש עגולים מחוררים למלטשת אקצנטרית 125 מ"מ במחיר אטרקטיבי...???(באיזור ת"א...)
אודה מראש לתשובתכם,
בברכה,
גיא
guy

Re: ניירות לטש עגולים למלטשת אקצנטרית

הודעהעל ידי Oshgili » 02 מאי 2010, 23:54

שלום גיא,
קניתי כמה פעמים בחנות בשם הירשלם (הרצל 99) עליה המליצה המורה שלי לנגרות. ניירות למלטשת אקצנטרית 6 אינץ' עלו לי 17 שקלים לאריזה של 10 ניירות, שזה ממש זול. החסרון היה שכלל או כמעט ולא היו ניירות עם חורים לשואב האבק, אבל אני מניחה שבמועד אחר ייתכן וכן יהיו.
חוץ מזה, יש ריכוז חנויות יחסית זולות ביצחק שדה קרוב למסגר, וביפו יש ברחוב בן עזריה חנות פרזול בשם א.ש. פרזול וכל העובדים שם ממש נחמדים. אני לא בטוחה לגמרי שיש שם נייר לטש אבל אם אתה בין בת-ים לדרום תל אביב, ייתכן שעדיף לך לקפוץ לשם לברר.

אשרה.
Oshgili
סופר משתמש

הודעהעל ידי guy » 03 מאי 2010, 11:48

אשרה שלום ,
קודם כל תודה לתשובתך!
אבל...מה שאני מחפש זה את הסוג המחורר...האם מישהו יכול לומר לי איפה ניתן להשיג במחיר סביר...???ד"א מה המחיר שזה אמור לעלות...???
תודה מראש לעונים,
גיא
guy

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 03 מאי 2010, 12:42

IamVegan כתב:שלום גיא,
קניתי כמה פעמים בחנות בשם הירשלם (הרצל 99) עליה המליצה המורה שלי לנגרות. ניירות למלטשת אקצנטרית 6 אינץ' עלו לי 17 שקלים לאריזה של 10 ניירות, שזה ממש זול. החסרון היה שכלל או כמעט ולא היו ניירות עם חורים לשואב האבק, אבל אני מניחה שבמועד אחר ייתכן וכן יהיו.
חוץ מזה, יש ריכוז חנויות יחסית זולות ביצחק שדה קרוב למסגר, וביפו יש ברחוב בן עזריה חנות פרזול בשם א.ש. פרזול וכל העובדים שם ממש נחמדים. אני לא בטוחה לגמרי שיש שם נייר לטש אבל אם אתה בין בת-ים לדרום תל אביב, ייתכן שעדיף לך לקפוץ לשם לברר.

אשרה.

אשרה,

אם כבר ביקרת בחנויות הללו, למה לא תכניסי למדור עסקים כרטיס לכל חנות (להירשלם כבר יש למיטב ידיעתי - אבל אפשר להוסיף המלצות וכדומה) - הכרטיסים הללו עוזרים גם לאתר להתקדם, גם לחובבים למצוא את מה שהם מחפשים, וגם לעסקים עצמם כמובן...

יום מעולה,
משה
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי aaron burg » 04 מאי 2010, 14:56

תנסה אצל "מטקו" רח ברזילי 1 (פנת מנחם בגין) בת"א.
מחירים אני לא זוכר, אבל את החורים בנייר אני כן זוכר
aaron burg
סופר משתמש

הודעהעל ידי harel » 04 מאי 2010, 19:36

גם במטקו יש וגם בטכנו יורם (שניהם במדריך העסקים).
המחיר שאושרה ציינה מתאים ל- 10 יח'.
אני קניתי לפני כחצי שנה 30 יח' (6 יח' מכל סוג גרעין) והורדתי את טכנו יורם ל-1.5 ש"ח יחידה.
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־5 אורחים