כלים
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: כלים
שלום לך וברוכה הבאה, קודם כל, נשמח אם תציגי את עצמך ותספרי איך הגעת לחביב, ואיזה דברים את עושה... לשאלתך, ההבדלים הם בעיקר עניין של נוחות ותקציב, מכונה משולבת איכותית בדרך כלל זולה משתי מכונות נפרדות, היא גם תופסת פחות מקום - שזה הרבה פעמים שיקול חשוב לחובבים כמונו עם מקום מוגבל. החיסרון הגדול הוא המאמץ הגדול יותר שצריך לעבור בין המצבים - שזה בדרך כלל לא משהו מסובך אבל יכול להיות מעיק במקצת, אני לא בטוח בזה אבל להערכתי בגלל השינויים שנעשים, צריך גם לבדוק כל הזמן שהכיוונון נשאר, ויש מצב שבכל החלפת מצב (בין מקצוע למיישרת וחזרה) צריך לעשות כיוונים מחדש. ההמלצה כמו שאת מבינה היא - "תלוי" לגבי פירמות, וספקים, אני אתן לחבר'ה כאן לענות, אני לא מכיר מספיק טוב, אבל מכיוון שזו גם קנייה עתידית מתוכננת (כשיהיה תקציב, אחרי מקדחת העמוד) אני מצפה בקוצר רוח לתשובות... כדאי גם להוסיף מאיפה את בארץ, והאם חשוב שהספק יהיה בסביבתך (לעניות דעתי מדובר ממילא בהובלה, כך שזה לא ממש משנה). מקווה שעזרתי.
Re: כליםכך כתבתי בפורום לפני כחודש, על קנייה שביצעתי באינטרנט (מחו"ל) של מיישרת+מוריד עובי. עד כה השתמשתי בה די מעט, והייתי מרוצה מאוד. גם חברינו פיני ויוסי מחזיקים דגם זה. תוכלי לשאול לחוות-דעתם.
Re: כליםמשה שלום
שרונה כהן בצפון אני בת 43 עשיתי קורס נגרות מלשכת עבודה בחיפה עבדתי קצת בנגריות כרגע אני לא יכולה לעבוד לכן רציתי לקדם את העניין כתחביב כי זה חסר לי יש לי מספר כלים מסור שולחני קטן , JIGSAW מלטשת חשמלית, מקדחה ומקוה להתחיל נהנית מהאתר שלכם מלא מידע בלי התנשאות לנגרית מתחילה . תודה
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־6 אורחים | |||||