חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

קורס לימוד חריטה חדש נפתח ביום רביעי...

מידע, טיפים וטריקים, וכל מה שמסביב: מחרטות, כלים והשימוש הנכון בהם. איך מוציאים את היצירה מתוך גוש העץ? באילו כלים להשתמש ועוד?

קורס לימוד חריטה חדש נפתח ביום רביעי...

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 23 אפריל 2010, 15:51

שלום,

התבקשתי על ידי אלי אביסרה http://avisera.co.il/Content/Hebrew/woodturning.asp להודיע על פתיחת מחזור חדש של קורס לימוד חריטה למתחילים - מדובר בקורס שמלמד את כל יסודות החריטה ומביא אתכם לרמה גבוהה מאוד.

הקורס יפתח ביום רביעי הקרוב 28.4.2010, חשוב לציין שאין הרבה מחזורים בשנה.

אלי אביסרה הוא מאסטר אמיתי, ראיתי הרבה חרטים בעולם, ועוד לא ראיתי מישהו מקצועי ומדהים כמוהו, באמת יודע כל דבר שקשור בחריטה. גם מי שיודע לחרוט ילמד משהו חדש בערך כל 5 דקות בקורס הזה... אלי הוא אוצר של ידע בתחום!

הקורס הזה הוא אחת המתנות היותר טובות שאפשר לקנות למישהו שרוצה ללמוד לחרוט (לדעתי יותר טוב ממחרטה), הוא מכסה את כל התחומים כמעט - בוודאי את כל מה שצריך לדעת בשביל להתחיל לחרוט עטים, קערות, קופסאות, צלחות, רגליים לשולחן ועוד... קבוצות קטנות, מחרטה וסט כלים מושלם לכל תלמיד (לא לקחת הביתה :-))

אני ממליץ על הקורס בכל לב, וכך אני בטוח כל חברי הפורום ורבים אחרים שעשו אותו בעבר. אני מכיר ומוקיר את אלי כבר כמה שנים, ויודע מנסיון שהוא גם עוזר אחרי הקורס ואפשר להרים טלפון ולשאול שאלות (וגם להגיע להדרכה אישית בתשלום הגיוני ביותר).

עוד שלושה דברים:
1. אני לא מרוויח כלום מהפרסום הזה, אבל כן יהיה נחמד אם תגידו שהגעתם בעקבות הפרסום כאן, ואולי אפילו תקבלו הנחה (אני לא מבטיח, אבל קיבלתי רעשים מעודדים). הקורס לא זול, אבל כולל הכל (מחרטה, כלים, חומרים, כיבוד וחומר כתוב שתשמרו ותעזרו בו עוד שנים רבות לאחר הקורס) - ואני לא חושב שאני טועה אם אומר שזה קורס החריטה בין הטובים בעולם ברמתו ובכמות החומר שהוא מכסה - אחרי קורס כזה, אתם יכולים להיות בטוחים שאתם יודעים על חריטה יותר מרוב האנשים שקוראים לעצמם חרטים בעולם....
2. כל מה שכתבתי פה לא מועתק מפלייר אלא מבוסס על המלצתי ודעתי האישית - אלי רק ביקש שאני אודיע על הקורס, אני זה שמשתפך...
3. הטלפון לבירורים והרשמה 0522674239 (לא בשבת)

מי שעבר את הקורס ומתחשק לו לתת המלצה, אני מבקש שישרשר את המלצתו מתחת להודעה הזאת, מי שרוצה לשאול אותי שאלות על הקורס ולמה כדאי מוזמן להתקשר אלי 0545211548 (לא בשבת), ואשמח לענות.
נערך לאחרונה על ידי Moshe Eshel בתאריך 26 אפריל 2010, 11:20, נערך 5 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: קורס לימוד חריטה חדש נפתח ביום רביעי...

הודעהעל ידי idomohar » 23 אפריל 2010, 20:22

כל מילה בסלע

אלי איש מקסים, וחרט בחסד עליון. לא להוריד את העיניים מהידיים שלו ואת האוזניים מתוכן דבריו. כל שניה מלמדת.
idomohar
משתמש ותיק

הודעהעל ידי zigi » 23 אפריל 2010, 22:29

איה רמז קטן על סדר גודל של עלויות הקורס, כדי שיהיה מושג אם בכלל יכולים להתחיל עם זה ואם לאו.
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 24 אפריל 2010, 21:28

זיגי, האמת היא שאני לא יודע, פשוט להרים טלפון ולשאול כל מה שמעניין אותך... השיחה ללא התחייבות! :lol:
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי gal-galim » 25 אפריל 2010, 21:31

באמת הקורס מדהים !
באמת לומדים המון ומבינים את כל הדברים שמסכמים אפילו הרבה אחרי שהקורס מסתיים אני עדיין מוצא את עצמי מעלעל בסיכומים מידי פעם .
הקורס לא זול בכלל לי הוא עלה כמה אלפי שקלים וזה בלי מפסלות וציוד שצריך לקנות .
השאלה הגדולה כמו תמיד עלות מול תועלת? היא אינדבידואלית לגבי העלות בנוגע לתועלת אין לי ספק שהיא עצומה.
gal-galim
סופר משתמש

הודעהעל ידי ezerzur » 26 אפריל 2010, 14:44

עשיתי מעשה , לקחתי החלטה , ונרשמתי ,
אני יודע שלמרות שנותיי בחריטה , אלי יוכל רק לתרום לי , לכן מאחר ולדעתי זוהי תוספת לנשמה , שמתי בצד את המרכיב הכספי , וכולי צפיה לבאות
קבצים מצורפים
Picture 029.jpg
פמוטים , עשויים בוק עם הדבקות פורניר
ezerzur
סופר משתמש

חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד