שלו רב,
ברשותי מזנון שאני רוצה לשפץ. החלק העליון של המזנון עשוי פורניר (כך נראה לי) וחסרים בו מספר קטעים קטנים.
בפינה הימנית תחתונה של התמונה המצורפת ניתן לראות את הנזקים.
כיצד ניתן למלא אותם?
כיצד מומלץ לצבוע את המזנון?
רוני
השלמת פורניר
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
השלמת פורנירשלו רב,
ברשותי מזנון שאני רוצה לשפץ. החלק העליון של המזנון עשוי פורניר (כך נראה לי) וחסרים בו מספר קטעים קטנים. בפינה הימנית תחתונה של התמונה המצורפת ניתן לראות את הנזקים. כיצד ניתן למלא אותם? כיצד מומלץ לצבוע את המזנון? רוני
Re: השלמת פורנירראשית תשייף אותו טוב טוב
אח"כ שטוף אותו טוב עם סבון (כן סבון) תמלא חורים וקילופים בקיטים מתאימים תתחיל לצבוע לאט לאט דהיינו ערפל של יסוד ולאט לאט תבנה שכבה. בלכה עדיף להוסיף טיפלה גוון ובהצלחה. רן.
Re: השלמת פורנירזהירות
פורניר הוא חומר מאוד דק ועדין שיוף חזק ימחוק את הפורניר הרטבה תפרק את הפורניר מהמשטח בהצלחה אריק בר
Re: השלמת פורנירתודות לעונים.
אבל עכשיו הצלחתם לבלבל אותי לחלוטין. האם לפי התמונה זה אכן נראה כפורניר? אם כן, איך להתנהג איתו? רוני
Re: השלמת פורנירתודה.
למה אתה מתכוון קיטים מתאימים והיכן אני משיג כאלה? רוני
Re: השלמת פורניראריק צודק לפורניר יש עובי של 0.7 מ"מ (במקרה הטוב) ולכן שיוף חזק "ישרוף" אותו. לכן כתבתי תשייף טוב טוב ולא חזק חזק. יעני תשייף ביסודיות עם נייר עדין (320+400).
אכן אם מטביעים את המוצר במים יש סיכוי סביר שיתקלף לכן רצוי לשטוף אפילו עם סקוץ' מים וסבון ולנגב ולייבש מיד. לא יקרה כלום. יש אצבעות מרק בגוונים שונים בטח ניתן למצוא אותן בכל חנות טובה של חומרי עבודה לנגרות ובנין. בהצלחה. אל תשכח לגוון קצת את הלכה.
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים | |||||