שלום לכולם,
התחלתי לבצע 2 עבודות קטנות על גזע עץ (אקליפטוס ואורן), ראיתי תמונות בגימור שקוף יפה (לא נראה לי שזה לכה). אני רוצה לשמור על המראה הטבעי של העץ
אשמח אם תוכלו לאמר מה מומלץ?
תודה,
גימור לעבודת עץ
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
גימור לעבודת עץשלום לכולם,
התחלתי לבצע 2 עבודות קטנות על גזע עץ (אקליפטוס ואורן), ראיתי תמונות בגימור שקוף יפה (לא נראה לי שזה לכה). אני רוצה לשמור על המראה הטבעי של העץ אשמח אם תוכלו לאמר מה מומלץ? תודה,
Re: גימור לעבודת עץשקוף זה לא כזה פשוט...
יש גימור בלכה שזה בדרך כלל די שקוף (יש לכות מגוונות כמובן שגם מוסיפות צבע, וחלק מהלקות מצהיבות טיפה את העץ). יש פה גם עניין של ברק (מט/מבריק וכל מה שבאמצע)... גם גימור בשמן, או בשלק (מולבן) הוא די שקוף (שוב עם אפקט קל של הצהבה) - וגם פה אפשר לקבל גוון מסוים ההבדל בין השתיים הוא שהגימור בלקה יוצר שכבה מגינה מעל פני העץ, והשמן וחבריו יותר חודרים לעץ ויוצרים שכבה מגינה הרבה פחות טובה מהלקה - מצד שני המראה שלהם יותר קרוב לעץ - ואפשר ממש להרגיש את העץ עצמו. מבחינת חומרים ספציפיים ושיטות ישום, אני משאיר את הבמה למומחים האמיתיים פה.
Re: ֳ¢ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¸ ֳ¬ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ÷ ֳ²ֳµֳ¬ֳ´ֳ²ֳ®ֳ©ֳ ֳ°ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ¬ֳ®ֳ© ֳ¹ֳ¬ֳ ֳ®ֳ÷ֳ®ֳ¶ֳ ֳ®ֳ±ֳ´ֳ©ֳ· ֳ¹ֳ¦ֳ₪ ֳ¬ֳ ֳ¬ֳ«ֳ₪, ֳ®ֳ¹ֳ¥ֳ ֳ¹ֳ₪ֳ¢ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¸ ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ²ֳ ֳ ֳ§ֳ¥ֳ¦ֳ© ֳ¡ֳ¸ֳ· ֳ°ֳ®ֳ¥ֳ«ֳ©ֳ ֳ®ֳ ֳ¥ֳ£, <ֳ®ֳ¨>
ֳ¬ֳ¹ֳ ֳ¬ֳ÷ֳ× ֳ®ֳ₪ ֳ®ֳ¥ֳ®ֳ¬ֳµ, ֳ§ֳ¹ֳ¥ֳ¡ ֳ·ֳ¥ֳ£ֳ ֳ¹ֳ÷ֳ£ֳ² ֳ ֳ ֳ¦ֳ₪ ֳ£ֳ¥ֳ¸ֳ¹ ֳ÷ֳ°ֳ ֳ© ֳ§ֳ¥ֳµ ֳ ֳ¥ ֳ¬ֳ´ֳ°ֳ©ֳ ֳ₪ֳ¡ֳ©ֳ÷, ֳ¥ֳ¬ֳ´ֳ© ֳ¦ֳ₪ ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ©ֳ©ֳ¹ֳ, ֳ¹ֳ®ֳ¯ ֳ ֳ¥ ֳ¹ֳ¬ֳ ֳ· ֳ ֳ¥ ֳ¬ֳ«ֳ₪ , ֳ ֳ·ֳ¸ֳ©ֳ¬ֳ© ֳ ֳ¥ ֳ´ֳ¥ֳ¬ֳ ֳ¥ֳ¸ֳ©ֳ¨ֳ°ֳ©, ֳ¥ֳ«ֳ¥'
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||