שלל של יום ו'
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
שלל של יום ו'קיבלתי קריאה מחבר שיש לו עצים בעבורי ועלי להגיע מיידית לחולון, מסתבר שהנסיעה היתה שווה עץ יפה ונקי, לפרק ולהשתמש.
Re: שלל של יום ו'הבנים שלי (כתה א') ראו את התמונות שלך זיגי ושאלו מתי ל"ג בעומר...
תתחדש בשלל!
Re: שלל של יום ו'תאמר לבנים שלך, שהשארתי שם המון עץ שמתאים לל"ג בעומר לא מתאים לנגרות.
Re: שלל של יום ו'לפעמים שהאוטו לא סוחב בעלייה, אפשר להשאיר חלק מהסחורה למרגלות ההר...
Re: ֳ¹ֳ¬ֳ¬ ֳ¹ֳ¬ ֳ©ֳ¥ֳ ֳ¥'
ֳ®ֳ¦ֳ«ֳ©ֳ¸ ֳ¬ֳ© ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ±ֳ©ֳ¡ֳ₪ ֳ¹ֳ¡ֳ¢ֳ¬ֳ¬ֳ₪ ֳ¬ֳ§ֳ©ֳ´ֳ¥ֳ¹ֳ©ֳ÷ ֳ¹ֳ¬ ֳ´ֳ¥ֳ¬ֳ·ֳ±ֳ¥ֳ¥ֳ ֳ¢ֳ¯ ֳ₪ֳ©ֳ¥ 2 ֳ ֳ¢ֳ¦ֳ¥ֳ¦ֳ©ֳ... ֳ°ֳ÷ֳ·ֳ²ֳ÷?! ֳ©ֳ¹ ֳ¬ֳ× ֳ®ֳ¸ֳ©ֳ¶ֳ₪!...
Re: שלל של יום ו'עץ של משטחים אם אין לו חותמת שחוטא הוא מסוכן כי זה בדרך כלל עץ פשוט
אולי טוב לגדרות אני לא ממליץ להכניס הביתה אריק בר
Re: שלל של יום ו'קודם כל, תודה על הארה והערה. יש עוד עבודה רבה לפני שהעצים יהפכו לרהיטים וכד', יש לשלוף את המסמרים, להקציע היכן שיש צורך ואז נחשוב על יעוד. בהחלט שאקח בחשבון את הערה. העץ הגיע מגרמניה, האם יש משמעות?
אגב איזה חותמת יש על עצים שחוטאו? יש לך דוגמא?
Re: שלל של יום ו'זיגי,
30 שניות על חיטוי אריזות עץ: קיים תקן לחיטוי ארגזי עץ ומשטחים המיועדים להובלת ציוד. התקן הישראלי מחייב ונובע מהצורך בהגנה מפני התפשטות מזיקים בעיקר במעבר בין מדינות ומאיזור לאזור בתוכן. התקן מגדיר גם שיטת סימון אחידה, ומקובלת בעולם. במשטחים הסימון מופיע על אחד מצידי העצה של הקורות הרוחביות של המשטח, ובארגזי עץ - על הדפנות. מה רואים שם? הסימול מורכב מדמות של שיבולת ובצידה הימני אותיות באופן הבא: XX-000 YY XX צמד אותיות המציין את שם המדינה, למשל IL עבור ישראל. 000 - שלוש ספרות מציינות את האישור המיוחד על פיו בוצע החיטוי - בדרך כלל מוענק למפעל שאושר לבצע זאת צמד הסימנים YY מסמן למעשה איזה סוג חיטוי בוצע בעץ. החיטויים העיקריים: א. HT - חיטוי בחום שנעשה בטמפ' מינימום 56 מעלות למשך 30 דקות ב. MB - חיטוי באמצעות מתיל ברומיד לעיתים מוסיפים את צמד האותיות DB לכל אחד משיטות החיטוי - זה מעיד על תהליך הסרת שאריות הקליפה החיצונית של העץ -המהוות מסתור ובית גידול למזיקים. רק בריאות ...
Re: שלל של יום ו'אני חושב שצריך להחליף לך את השם לפיניפדיה ,על משקל ויקיפדיה
כל הכבוד
Re: שלל של יום ו'פיני תודה!
אבדוק איזה רישומים יש לי על האריזה. אני מניח שהכל כשורה, בכל אופן זה הגיע מגרמניה, ששם יש סדר בדרך כלל.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||