חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

צביעת מחסן עץ חדש

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

צביעת מחסן עץ חדש

הודעהעל ידי amitz » 01 אפריל 2010, 15:33

שלום לכל הפורום אני חדש גם בפורום, וגם בכל מה שקשור לבניה בעץ.
אני כרגע לקראת בניה של מחסן מעץ ,המחסן יבנה מעץ לבן(פיני), ויהיה מצופה מבחוץ ב"חצי לוג" מהוקצע ומטופל (אימפרגמטציה). השאלה היא איזה צבע יש לצבוע מבחוץ ,בהנחה שאני רוצה לקבל מראה כפרי, זאת אומרת לשמור על מראה העץ ולא צבע אטום. כמו כן העם כדאי לצבוע לפני הבניה את הלוחות ,או לבנות ואז לצבוע .
תודה מראש AMITZ
amitz

Re: צביעת מחסן עץ חדש

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 01 אפריל 2010, 17:21

אני חייב להגיד שלא ממש הבנתי את החלק הראשון של השאלה, אם אתה מצפה מבחוץ בחצאי לוגים, למה אתה רוצה לצבוע את זה? אם זה צריך הגנה נוספת מסיבה כלשהי אז רק יאכט ורניש או משהו בסגנון, הלוג עצמו נותן את המראה הכפרי - לא צריך עוד צבע (היאכט ורניש יגן מפגעי השמש ומזג האויר - רק צריך לחדש בהתאם להוראות היצרן והתנאים אצלך במחסן)

לגבי השאלה השניה, לכיסוי מקסימלי, וגם לנוחות, עדיף לדעתי לצבוע לפני הבנייה - שוב בהנחה שצריך בכלל צביעה.

אבל יכול להיות שפיספסתי את מהות השאלה.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: ֳ ֳ®ֳ´ֳ¸ֳ©ֳ¢ֳ°ֳ¶ֳ©ֳ₪

הודעהעל ידי elico » 01 אפריל 2010, 23:04

ֳ₪ֳ ֳ®ֳ´ֳ¸ֳ©ֳ¢ֳ°ֳ¶ֳ©ֳ₪ ֳ₪ֳ©ֳ°ֳ₪ ֳ¨ֳ©ֳ´ֳ¥ֳ¬ ֳ¹ֳ°ֳ²ֳ¹ֳ₪ ֳ¬ֳ²ֳµ ֳ°ֳ¢ֳ£ ֳ®ֳ¦ֳ©ֳ·ֳ©ֳ­ ֳ¥ֳ÷ֳ¥ֳ¬ֳ²ֳ©ֳ­

ֳ ֳ­ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ¸ֳ¥ֳ¶ֳ₪ ֳ ֳ¸ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ÷ ֳ©ֳ®ֳ©ֳ­ ֳ¬ֳ²ֳµ ֳ¡ֳ¥ֳ¥ֳ£ֳ ֳ©ֳ© ֳ¹ֳ«ֳ£ֳ ֳ© ֳ¬ֳ÷ֳ÷ ֳ¬ֳ¥ ֳ¹ֳ«ֳ¡ֳ÷ ֳ₪ֳ¢ֳ°ֳ₪ ֳ¥ֳ ֳ¨ֳ©ֳ®ֳ₪ ֳ¬ֳ®ֳ©ֳ­,
ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ÷ֳ®ֳ¹ ֳ¡ֳ¬ֳ¦ֳ¥ֳ¸, ֳ ֳ¥ ֳ¡ֳ©ֳ«ֳ¨ ֳ¥ֳ¥ֳ¸ֳ°ֳ©ֳ¹,
ֳ¡ֳ¢ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¸ ֳ¹ֳ·ֳ¥ֳ³ ֳ ֳ¥ ֳ®ֳ¢ֳ¥ֳ¥ֳ¯

ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ©ֳ©ֳ¹ֳ¥ֳ­ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ¬ֳ¦ֳ¥ֳ¸ ֳ®ֳ¥ֳ®ֳ¬ֳµ ֳ¬ֳ©ֳ©ֳ¹ֳ­ ֳ¡ֳ®ֳ¨ֳ¬ֳ©ֳ÷ ֳ«ֳ®ֳ¥ ֳ¨ֳ¸ֳ©ֳ·ֳ¥ ֳ¥ֳ«ֳ£ֳ¥' ֳ¹ֳ¬ֳ  ֳ®ֳ¹ֳ ֳ©ֳ¸ ֳ ֳ§ֳ¸ֳ©ֳ¥ ֳ±ֳ©ֳ¡ֳ©ֳ­ ֳ ֳ¥ ֳ¡ֳ®ֳ¡ֳ¸ֳ¹ֳ÷ ֳ¸ֳ«ֳ₪
ֳ¥ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ©ֳ«ֳ¨ֳ¥ֳ¥ֳ¸ֳ°ֳ©ֳ¹ ֳ¡ֳ®ֳ¡ֳ¸ֳ¹ֳ÷

ֳ¡ֳ«ֳ¬ ֳ®ֳ·ֳ¸ֳ₪ ֳ«ֳ£ֳ ֳ© ֳ¬ֳ§ֳ£ֳ¹ ֳ®ֳ£ֳ© ֳ«ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ°ֳ©ֳ­
סמל אישי של המשתמש
elico
מנהל פורום

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים