מי יודע מה סיווג המכס של הפריט המצ"ב ומה שיעור המכס בהתאם?
יש למישהו מחברי הפורום נסיון להביא כזה פריט לארץ? עלויות משוערות?
http://www.hartvilletool.com/product/10779
oneway stronghold chuck
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
oneway stronghold chuckמי יודע מה סיווג המכס של הפריט המצ"ב ומה שיעור המכס בהתאם?
יש למישהו מחברי הפורום נסיון להביא כזה פריט לארץ? עלויות משוערות? http://www.hartvilletool.com/product/10779
Re: oneway stronghold chuckשלום
ראשית , יש להעמיד שני דברים בראש התשובה א: הרטוויל אינה מקבלת כרטיסי אשראי שאינם אמריקאים !!! ב: הם אינם שולחים מחוץ לארה"ב אני קניתי אצלם את הסטרונג הולד בעזרת כרטיס אמריקאי ושלחתי לכתובת שם , בעבור משלוח לארץ דאשו ממני !!! 108$ (את התפסנית קניתי במבצע ב-178 $) לכן חיכיתי עד שיביאו לי אותה , דרך אגב היום יש את ה"ברקודה 4 " שאינה נופלת ממנה , זולה יותר ומגיעה עם 4 סוגי לסתות
Re: oneway stronghold chuckשלום לך,
1. המחיר הוא לא הזול ביותר שניתן להשיג (בסה"כ 20$ הנחה על המחיר הרגיל של וואנווי) - עדיף לחכות למבצעים טובים יותר לקראת עונת החגים בארה"ב או אולי לפני עם יש מזל... אני לא הצלחתי להשיג ב178, אבל כן ב200... 2. לגבי כרטיס האשראי, לא נעים לי לסתור את חברינו עזר, אבל הם כן מקבלים כרטיסי אשראי ישראליים בינלאומיים (לפחות את שלי הם קיבלו במספר פעמים שקניתי אצלם), חשוב להקפיד שלכרטיס יש כתובת ביליניג בארה"ב (שירות שכיום ניתן על ידי אמריקן אקספרס וגם מסטרכרד (ראה את המדריך החדש לקנייה בחו"ל במדור "המדריך"). זה פותר את רוב הבעיות... 3. לגבי מחיר השילוח ומיסים - ממני ביקשו רק מע"מ (16% על מחיר הקנייה - כולל המשלוח בתוך ארה"ב) - שוב ראה במדריך, המשלוח עצמו תלוי בדרגת הדחיפות שלך - אם אתה צריך מהר (דואר אוויר או חברה כמו פדאקס) אתה תשלם כהוגן היות והמחיר נקבע בעיקר לפי משקל והפוטר הזה כבד ביותר (כ 4 ק"ג בלי האריזה וחלק מהאביזרים). על מחיר של 260$ עלות המע"מ בלבד תהיה מעל 40$!!! וגם המשלוח יעלה לא מעט. שווה לבדוק בארץ עם מי שמייבא וואנווי לארצנו (אלי אביסרה, ראובן זאלק, וורשבסקי - ואולי אחרים ששכחתי - במדור עסקים), יכול להיות שתקבל מחיר סביר שיחסוך לך את הטרחה וההמתנה... תעריך את שווי העניין כמחיר הפוטר + בערך 70-80$+- על מע"מ ומשלוח (מוזל - חבילות - לוקח כחודש להגיע) אל תבקש משלוח ישירות מהחנויות, הן תמיד שולחות עם פדאקס ודומיהן, והעלות בשמיים - תשתמש ביואס שופס או דומיו - (שוב פרטים מדוייקים במדריך) במקרה המיוחד של וואנווי וחנויות קנדיות אחרות, אם אתה מוכן לשלם מחיר מלא, הן מוכנות לשלוח לך את המוצר בדואר רגיל בעלות נמוכה ביותר, זה רק ייקח קצת זמן להגיע... לפעמים יש בוואנווי גם מחירי מבצע במדור ההזדמנויות.
Re: oneway stronghold chuckמשה , מקבל את הערתך , אני קניתי לפני כשנה וחצי , ואז הם טענו כי מאחר ואין באפשרותם לבדוק אם הכרטיס גנוב , הם אינם מאשרים את הקניה , בכל מקרה נקנה ללא מתאם 33 אותו קניתי אצל אלי אבוחצירא
4 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||