תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)Re: תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)וואלה, חתיכת כלה יש לך, שמחים על הצטרפותך לפורום, תציג קצת עבודות באם יש לך צילומים.
Re: תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)אהלן אלדד.. שמח שחזרת..(לונג טיים נו סי..) תראה לחבר'ה עבודות שעשית, ואז אולי יזכרו..אני זיהיתי מיד את הנגריה שלך. ואת המשור והמקצוע של שפאח.. נשמח לראות יצירות נוספות שלך מאז המזנון.. אביחי
Re: תראה לנו את הנגריה שלך-בטיחות !!!!עברתי כמעט על כל הצילומים שנשלחו לתחרות, ולצערי לא מצאתי בצילומים סימן כלשהו
למטף כיבוי אש או לכל אמצעי אחר להשתלטות על אש במקרה של פריצת אש כלשהי. (יתכן שיש, רק שלא נראו בצילומים). אל תשכחו שאנו עובדים עם חומרים דליקים וברוב המקרים זה צמוד לבית, ואפילו בתוך הבית. אז אנא מי שאין לו אמצעי כיבוי , שירכוש לו מטף ויציבו במקום נגיש בפתח הנגריה. ייעוץ בנושא מה כדאי לרכוש ניתן להתייעץ איתי. ושתהיה לנו עבודה בטוחה.
Re: תראה לנו את הנגריה שלך-בטיחות !!!!נאה דרשת, זיגי
הדיבל הראשון שתקעתי בקיר נגריית המרתף שלי היה כדי לתלות את מטף הכיבוי שקניתי.
Re: תראה לנו את הנגריה שלך-בטיחות !!!!1. מושיק כל הכבוד!!!
2. כנראה שאני צריך להחליף משקפיים. 3. מיקום המטפים צריך להיות נגיש וגלוי לעין. 4. מקווה שיש עוד כאלה שבגלל המשקפיים שלי לא ראיתי את המטפים.
Re: תראה לנו את הנגריה שלך-בטיחות !!!!ועוד אחד אצלי.
Re: תראה לנו את הנגריה שלך-בטיחות !!!!וואלה יש ואפילו במיקום טוב ליד הדלת, כל הכבוד!
אני הולך לטפל במשקפי הקריאה שלי, ואתם תמשיכו לחפש את המטפים.
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים | |||||