החלק העליון לא היתה בעיה לחרוט מכיוון שזה היה מחובר לפלטה
החלק התחתון נחרט כאשר על העוקץ המניע מולבש כדור טניס והאובייקט נלחץ ע"י העוקץ החי
האמת מפחיד לא מומלץ לבעלי לב חלש ,ברוך השם עבר בשלום
בסופו של הפרוייקט זה יהפוך לשעון קיר
חריטה בעזרת כדור טניס
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חריטה בעזרת כדור טניסהחלק העליון לא היתה בעיה לחרוט מכיוון שזה היה מחובר לפלטה
החלק התחתון נחרט כאשר על העוקץ המניע מולבש כדור טניס והאובייקט נלחץ ע"י העוקץ החי האמת מפחיד לא מומלץ לבעלי לב חלש ,ברוך השם עבר בשלום בסופו של הפרוייקט זה יהפוך לשעון קיר
Re: חריטה בעזרת כדור טניסיפה מאוד!
להגיע לרמת גימור כזו באורן זה לא דבר של מה בכך... אנחנו רוצים לראות תמונות של השעון התלוי!
Re: חריטה בעזרת כדור טניסשלום
עבודה יפה אני ממליץ על מגנון רציף יותר שקט. ביי
Re: חריטה בעזרת כדור טניסאם זה היה מסוכן אפשר לחרוט מעץ מעיין פטרייה שהרגל שלה תתאים לחיבור למנוע
ואז לכסות אותה בבד שלא תשרוט את העבודה זה די יציב.
מה פירוש חריטה עם כדור טניסאפשר הסבר?
Re: מה פירוש חריטה עם כדור טניסשלום פיני
כפי שראית בתמונות הפריט קעור משני צדדיו כאשר בחלק אחד בחלק הקעור כלפי חוץ יש שקע ובחלק הקעור פנימה יש גבעה בכל מקרה שלא יהיה מגיע רגע בחריטה שיש צורך להפוך את הפריט לצורך חריטת השקע או הגבעה ,תלוי מאיפה התחלת אז נוצר מצב שיש צורך להחזיק את הפריט על משהו בצורה קעורה ללא אמצעי אחיזה אלה רק ע"י הלחץ המופעל ע"י העוקץ הנגדי ,אני השתמשתי בכדור טניס ,יש כאלה שחורטים פטריה בכל מקרה הפריט מסתובב בסל"ד די גבוה כאשר הדבר היחיד שמחזיק אותו הוא הלחץ של העוקץ (מבטיח שלהבא אצלם את התהליך להמחשה) מקווה שהסברתי את עצמי היטב ביי
Re: מה פירוש חריטה עם כדור טניסלא יכולתי להסביר זאת יותר טוב משלומי, רק רציתי להוסיף שכמו בכל דבר גם פה מוכרים פתרונות ואולי תמונה טובה מ1000 מילים...
http://www.woodturnerscatalog.com/store ... nter?Args=
Re: מה פירוש חריטה עם כדור טניסתודה, נרגעתי
ואני חשבתי שאתם עוסקים גם בספורט ושמחתי לרגע.
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים | |||||