תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)Re: הנגריה הכי טובה שלי - פיני ידידי דרדור אמיתיאיכה התדרדרת אחי?????? עליך לא הייתי מאמין, למרות הקיר שלא נגמר.
קנאת סופרים תרבה חכמה!
וקנאת נגרים תרבה כלים
Re: תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)העגלה משמשת גם כארונית לאיחסון והגלגלים מצויידים בבלם, כך שסה"כ היא עושה את העבודה טוב מאד. (לדעתי כמובן)
בטעות נפתחה אותה התמונה פעמיים
הנ גריה שלנושלום לכולם.
כבר הצגתי את עצמי בפורום צביעה, אבל עכשיו יש תמונות אז זו הזדמנות לעשות את זה יותר בסטייל (: שמי אשרה, בת 22, נגרית מתחילה. את התחביב ירשתי מאבא, שמתעסק בזה כבר בערך 20 שנה (הוא מי שהכיר לי את האתר הזה, אם כי לדעתי לא כתב פה מעולם). הנגריה המשפחתית יושבת אצלנו במרתף.
Re: תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)אהרון,
כל הכבוד על ההשקעה! אהבתי את עניין הגלגילות תוצרת בית... איזה מסור זה והיכן קנית?
Re: תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)תודה.
המסור נקנה במטקו תל אביב ואני מאד מרוצה מהביצועים שלו. במידה ואתה לא מכיר את החנות, כדאי לך להכירם. יובל מאד נחמד וגם מכיר את סחורתו.
Re: הנ גריה שלנואשרה הנגריה המשפחתית שלכם ממש נחמדה.
אולי תדברי עם הבנות שלי לגבי מתנות יום הולדת לאבא שלהם?
Re: הנ גריה שלנו-חתיכת נגריהאשרה,
נגריה של ממש , יש לך שם למעשה כמעט כל מה שנדרש , יופי!!! בנושא האבק, כדאי שתמצאי דרך איך לפתור את הבעייה, פשוט חבל על הבריאות שלך. אגב, במפגש הקרוב נדבר על הנושא וכדאי שתעשי מאמץ ותגיעי.
Re: תראה לנו את הנגריה שלךאז כמו כולם שהכניסו צילומים, וכמו אלה שזכו בפרסים, אני מצרף אי אלו צילומים של הנגריה הקטנה שלי שגודלה פחות מ15 מטר רבוע.
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־8 אורחים | |||||