היי
אני מבקש לדעת מה אני עושה לא בסדר עם הסנדינג סילר מכיוון שלא משנה כמה אני משייף בזמן הצביעה הצבע לא אחיד אלה נראה כאילו מוכתם
תודה מראש
סנדינג סילר
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
סנדינג סילרהיי
אני מבקש לדעת מה אני עושה לא בסדר עם הסנדינג סילר מכיוון שלא משנה כמה אני משייף בזמן הצביעה הצבע לא אחיד אלה נראה כאילו מוכתם תודה מראש
Re: סנדינג סילרתגיד מה אתה עושה בכלל או איך אתה עושה ואנו נגיד מה לא בסדר אם בכלל
רן.
Re: סנדינג סילרסילר צריך לדלל והרבה עם מדלל 21 אם אני לא טועה
ביחס של לפחות 1:2 אבל, מנסיון הסילר הוא די מאכזב ובהרבה מקרים יש קילוף של הלכה לאחר זמן מועט יחסית. אני עברתי לייסוד שמורכב מהלכה עצמה שהיא מדוללת ב 30%.כאשר אני משתמש בלכה רגילה (פוליאורטנית חד רכיבית על בסיס טרפנטין) זה לוקח קצת זמן היות וצריך לחכות עוד יום לייבוש של היסוד. בנוסף,יש מעבר מסויים אצל בעלי המקצוע מלכה פוליאוריטנית על בסיס טרפנטין ללכות דו רכיביות ו/או לכות על בסיס מים. נגרים כמעט ןלא משתמשים בלכות חד רכיביות על בסיס טרפנטין בעיקר בגלל זמן הייבוש והחוזק. בלכה דו רכיבית ו/או לכה על בסיס מים התהליך מסתיים תוך זמן קצר מאד.
Re: ֳ±ֳ°ֳ£ֳ©ֳ°ֳ¢ ֳ±ֳ©ֳ¬ֳ¸ֳ₪ֳ±ֳ©ֳ¬ֳ¸ ֳ°ֳ¥ֳ²ֳ£ ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ·ֳ¸ ֳ¬ֳ ֳ©ֳ¨ֳ¥ֳ
ֳ¥ֳ®ֳ¹ֳ®ֳ¹ ֳ¢ֳ ֳ«ֳ₪ֳ«ֳ°ֳ₪ ֳ¬ֳ·ֳ¡ֳ¬ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ¬ֳ ֳ§ֳ¸ ֳ¹ֳ₪ֳ±ֳ©ֳ¬ֳ¸ ֳ®ֳ÷ֳ©ֳ©ֳ¡ֳ¹ ֳ¥"ֳ®ֳ÷ֳ¸ֳ¥ֳ®ֳ®ֳ©ֳ" ֳ₪ֳ±ֳ©ֳ¡ֳ©ֳ ֳ°ֳ©ֳ÷ֳ¯ ֳ¬ֳ¹ֳ©ֳ©ֳ³ ֳ¬ֳ₪ֳ§ֳ¬ֳ·ֳ₪ ֳ¨ֳ¥ֳ¡ֳ₪ ֳ¡ֳ«ֳ£ֳ© ֳ¬ֳ©ֳ©ֳ¹ֳ ֳ¢ֳ®ֳ¸, ֳ¡ֳ ֳ©ֳ¦ֳ₪ ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ¶ֳ¥ֳ¡ֳ²? ֳ¡ֳ©ֳ©ֳµ?, ֳ¡ֳ±ֳ©ֳ± ֳ®ֳ©ֳ ֳ ֳ¥ ֳ¡ֳ±ֳ©ֳ± ֳ¨ֳ©ֳ°ֳ¸ ? ֳ ֳ¥ ֳ¹ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ¡ֳ«ֳ¬ֳ¬ ֳ®ֳ¹ֳ÷ֳ®ֳ¹ ֳ¡ֳ¬ֳ¦ֳ¥ֳ¸ ֳ²ֳ¬ ֳ¡ֳ±ֳ©ֳ± ֳ¨ֳ¸ֳ´ֳ°ֳ¨ֳ©ֳ¯? ֳ¥ֳ¬ֳ®ֳ₪ ֳ ֳ÷ ֳ®ֳ¹ֳ©ֳ©ֳ³ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ¶ֳ¡ֳ²?
Re: סנדינג סילרהיי
מה שאני עושה בדרך כלל : לאחר גמר העבודה ,שיוף ניקוי סילר בדילול 30% יבוש שיוף קל וצביעה לפעמים לזור ולפעמים פוליטורה כהה בשני המקרים הצבע יוצא מוכתם ולא אחיד משהו שאני עושה לא נכון
Re: סנדינג סילרהסנדינג סילר מהווה יסוד לצביעה,ואותו מורחים לאחר הצביעה (אם אתה צובע על בסיס מים)ולא לפניה, מאחר יש לי תחושה שאתה מנסה לצבוע לאחר מריחת הסנדינג סילר) והתוצאה היא כתמים.כי העץ שותה את הצבע יותר היכן שליטשת יותר, ולא נספג היטב היכן שנשארה שכבת סנדינג סילר..
לאחר שמרחת סנדינג סילר וליטשת קלות (עם נייר עדין 280-320), מגיע תור הלכה למיניה. (על בסיס מים או טרפנטין) אתה יכול גם להשתמש כיסוד בצבע עצמו (ואז אין צורך בסנדינג סילר) בתוספת דילול מתאים (עד 30%) כאשר מדובר בצבע על בסיס טרפנטין, או בלכה על בסיס מים עם דילול עפ"י ההוראות שעל גבי הקופסה.ואז השכבה הראשונה המדוללת מהווה את היסוד. 2 שכבות נוספות בהחלט יהוו כיסוי הולם..יש ללטש לאחר כל שכבה, כאשר את השכבה האחרונה לא מלטשים. בצביעה על בסיס טרפנטין אני לא משתמש בסנדינג סילר, אלא בצבע עצמו מדולל לשכבה ראשונה. ועוד 2 שכבות לאחר מכן. בצביעה על בסיס מים (אבקה) אני מורח סנדינג סילר רק לאחר הצביעה, ולכה שקופה (על בסיס טרפנטין או מים ) בשתי שכבות נוספות בהצלחה..
Re: סנדינג סילרשבוע טוב.
אני בעצמי התבלבלתי מהשרשור הזה. אז ככה: הסנדינג סילר הינו יסוד ולכה ע"ב ניטרו. ישנם חומרים על בסיס זה המהווים גם יסוד וגם גמר באותו החומר. היתרון של הסילר הינו בהיותו חומר חד רכיבי ואז אין בעיה לשמור את החומר לזמן ארוך ולכל היותר להוסיף לו מידי פעם מדלל אך זוהי גם בעייתו משום שהוא לא חזק כמו הדו רכיבי. אני לא מכיר חומר פוליאוריטני חד רכיבי נשמע לי מוזר ולא הגיוני אך אבדוק זאת מחר. אני לא מבין למה לערבב כל מיני מינים ממינים שונים של לכות ויסודות לפי דעתי זה רק יכול לגרום לבלאגאן והתקפות של החומרים האחד על השני!? אתה רוצה לעבוד עם ניטרו, יש יסוד ולכה ע"ב זה כמו כן בכל שאר החומרים לכל 1בסיס יש את היסוד והגמר שלו. האמת שאני עדיין לא הבנתי לאיזו תוצאה אתה מנסה להגיע אולי תתן כמה תמונות ותתאר לאן אתה שואף ואני אנסה לתת לך את הדרך שאני יודע ללכת בה. רן.
Re: ֳ±ֳ°ֳ£ֳ©ֳ°ֳ¢ ֳ±ֳ©ֳ¬ֳ¸ֳ₪ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ₪ ֳ¹ֳ¬ֳ× ֳ¡ֳ¶ֳ¡ֳ©ֳ²ֳ₪ ֳ®ֳ²ֳ¬ ֳ¢ֳ¡ֳ© ֳ₪ֳ±ֳ©ֳ¬ֳ¸, ֳ¡ֳ¢ֳ¬ֳ¬ ֳ¹ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ¶ֳ¥ֳ¡ֳ² ֳ¡ֳ¬ֳ¦ֳ¥ֳ¸ ֳ¥ֳ£ֳ¥ֳ®ֳ©ֳ¥, ֳ¹ֳ´ֳ°ֳ© ֳ₪ֳ¹ֳ¨ֳ§ ֳ«ֳ¡ֳ¸ ֳ ֳ¨ֳ¥ֳ®ֳ©ֳ ֳ¬ֳ±ֳ´ֳ©ֳ¢ֳ₪ , ֳ¬ֳ«ֳ¯ ֳ¬ֳ ֳ®ֳ÷ֳ·ֳ¡ֳ¬ ֳ ֳ§ֳ©ֳ£,
ֳ°ֳ±ֳ₪ ֳ¬ֳ¶ֳ¡ֳ¥ֳ² ֳ²ֳ ֳ¡ֳ©ֳ©ֳµ, ֳ¡ֳ±ֳ©ֳ± ֳ¨ֳ©ֳ°ֳ¸, ֳ·ֳ§ ֳ¡ֳ§ֳ¹ֳ¡ֳ¥ֳ¯ ֳ¹ֳ©ֳ÷ֳ«ֳ¯ ֳ¥ֳ₪ֳ±ֳ°ֳ£ֳ©ֳ¢ ֳ±ֳ©ֳ¬ֳ¸ "ֳ©ֳ÷ֳ²ֳ¥ֳ¸ֳ¸" ֳ¡ֳ¢ֳ¬ֳ¬ ֳ₪ֳ¨ֳ©ֳ°ֳ¸, ֳ°ֳ±ֳ₪ ֳ¬ֳ₪ֳ÷ֳ©ֳ¦ ֳ¡ֳ²ֳ£ֳ©ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ¡ֳ©ֳ©ֳµ ֳ¥ֳ¬ֳ°ֳ¢ֳ¡ ֳ¡ֳ²ֳ£ֳ©ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ ֳ±ֳ®ֳ¸ֳ¨ֳ¥ֳ¨ ֳ°ֳ·ֳ© ֳ±ֳ©ֳ®ֳ°ֳ© ֳ°ֳ¦ֳ©ֳ¬ֳ¥ֳ÷,
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים | |||||