חן חן מושיק, וסליחה על העיכוב.
אם לך זה לא משנה לי נראית החוברת הראשונה - Craftsman Furniture Projects. זה תחום שיותר קרוב למה שמעניין אותי. אם היה צעצועי ילדים...
אני אנסה לשלוח תמונות עדכניות, כשתהיה לי מצלמה דיגיטלית...
תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)Re: תודה..אפשר את הכובע במקום החוברת?חן חן מושיק, וסליחה על העיכוב.
אם לך זה לא משנה לי נראית החוברת הראשונה - Craftsman Furniture Projects. זה תחום שיותר קרוב למה שמעניין אותי. אם היה צעצועי ילדים... אני אנסה לשלוח תמונות עדכניות, כשתהיה לי מצלמה דיגיטלית...
Re: תודה..אפשר את הכובע במקום החוברת?אודי, הכובע הוא לא תוצרת שלי, הוא מתנה, ולכן - לא
אני מבטיח שכשאעשה כובעים אתה תהיה הראשון (או שני) בתור... אם אני לא טועה, אתה מהאיזור שלי - אז תקפוץ כשבא לך (בתיאום מראש כמובן). מושיק, רק תגיד איזה מהאחרים אתה רוצה ואיך אתה רוצה לקבל אותו (המשלוח בדואר כלול - אם זה מתאים לך) בינתיים אני לא רואה שאנשים אחרים רוצים לזכות
Re: תודה..אפשר את הכובע במקום החוברת?הייתי שם כשעשו את הכובע הזה.
אני בוחר את החוברת של המוצרים הקטנים. הפרסים בסדר גמור.
Re: תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)למרות שהתחרות נסגרה והמנצח נבחר, אני שולח תמונות של הנגריה שלי.
הנגריה ממוקמת על גג ביתי והיא מתחלקת בין שני אזורים: אזור האיחסון ואזור העבודה. אזור האיחסון - משמש לאיחסון הכלים בלילה ובחורף וגם המקום בו נמצא שולחן העבודה. שטח אזור זה כ 10 מטרים ריבועים. אזור העבודה - הינו השטח אליו אני מגלגל את הכלים השונים לצורך העבודה.
Re: תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)תודה על השיתוף אהרון, והתחרות בכלל לא נגמרה...
1. זו לא תחרות אלא הגרלה - לא מחלקים ציונים. 2. הייתה הגרלה של חודש ינואר, ואתה נכנסת להגרלה של חודש פברואר (בינתיים היחיד - זאת אומרת זוכה!) חוץ מזה, מאוד אהבתי את העגלות, ובמיוחד אני מתעניין במסור הסרט - נראה בדיוק כמו זה שלי, אפשר לראות תמונות קצת יותר קרובות של העגלה שלו? האם אתה מרוצה ממנה (רעידות, יציבות וכו')?
Re: תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)שמע משה.
לקח לי 3 שבועות לנקות את הנגריה כדי להביאה למצב צילום. אני לא מתחרה עם מושיק או ג'ילבר ,אבל בכל זאת חכה לפני ההכרזה
Re: תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)נחמד לראות שאני לא היחיד שחי "על גלגלים".
שאלה: הלחות (ובאופק הים) לא הורסים לך את הכלים?
Re: תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)הלחות לא מוסיפה בריאות לכלים, אבל הנזק העיקרי נגרם ע"י הגשם.
בסיום יום עבודה אני מגלגל את הכלים לאזור הפרגולה ומכסה אותם בברזנט, זה משפר את המצב אבל לא עושה אותו פרפקט.
הנגריה הכי טובה שלימאחר שהכל בשיפוץ כללי אצלי בחצר הבית - ומאחר שמחלקים כאן פרסים בהגרלה ואני זקוק להם, אז הנה מבחר תמונות (הטבות ביותר - כמובן) שמתארות את הכי בלגן שיכול ליהיות בנגריה. אינני יכול עבוד בה כבר למעלה מחודש, כל הכילים וחלק מהמכונות רוכזו במחסן, מכונות אחרות הוכנסו הביתה וזה מביא לי את הג'אננה - והשיפוץ עדיין בעיצומו.
אני מזהיר שהתמונות קשות לצפיה והאחריות היא על המתבונן בלבד.
Re: תראה(י) לנו את הנגריה שלך (עודכן - פרסים)
יוסי, כתבתי "בינתיים" ושוב, זו לא תחרות, סתם מגניב לראות איפה כל אחד עובד, ואישית, למדתי כבר המון פטנטים ממעט האנשים שכבר פרסמו...
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־8 אורחים | |||||