תחתיות לסירים חמים מפקקי שעם.
מלבן, ריבוע ומשושה.
המסגרת מהגוני מוגן בשמן מינראלי.
הבסיס דיקט 8 מ"מ.
הפקקים נקנו בבית השעם בת"א - כתובת בקישורי הפורום
(30 ש"ח 100 יחידות שמחלקים כל אחד ל- 1/2 זה יוצא הרבה...)
תחתיות לסירים
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
תחתיות לסיריםתחתיות לסירים חמים מפקקי שעם.
מלבן, ריבוע ומשושה. המסגרת מהגוני מוגן בשמן מינראלי. הבסיס דיקט 8 מ"מ. הפקקים נקנו בבית השעם בת"א - כתובת בקישורי הפורום (30 ש"ח 100 יחידות שמחלקים כל אחד ל- 1/2 זה יוצא הרבה...)
Re: תחתיות לסיריםאהבתי!
רעיון שלך?
Re: בתחתית של התמונות ...יש חתימה שלך. למד אותנו את התהליך.
רעיון חביב התחתיות האלה. גם הביצוע ושילוב צבע / חומר , כרגיל אצלך - מעולה.
Re: בתחתית של התמונות ...חן חן לשניכם.
התחתיות עם פקקי השעם זה רעיון ישן שהעלה בעבר ירון נאור -לו הקרדיט. תחתית הדג - תוכנית שפורסמה במגזין POPULAR WOODWORKING גיליון אוקטובר 2009: http://www.popularwoodworking.com/artic ... ish_sticks לדרישת המשתמשת שינתי את הפרופורציות... לגבי החותמת על התמונות תריץ בגוגל: free watermark software יש המון תוכניות חינם.
אודי חמודינתפסת עם המכנסיים מופשלות מטה.....?
למה היית צריך לחשוף את סודך לאחר 4 ימים? תמיד יכול היית לטעון שpopular woodworking בקרו בנגרות.קום והעתיקו את התכנית ממך
צביקה... לא נמאס לך ללבוש שמלות?סודי? לי אין סודות איש קטן וגם אינני מתחבא מאחורי שמלתה של שושי.
להבדיל מאחרים אני גם צנוע מספיק ולא לוקח קרדיט שלא לי מגיע. תקן אותי אם ראיתם אתה או הבוס הגדול שלך - אי פעם - אחרת. עד שתוכיח אחרת... בינתיים מי שזכה בפסק דין בגובה-30,000 ש"ח בגין הפרת זכויות יוצרים - הייתי אני. אז אנא השמר בלשונך. אגב, באת הערב בכובע של חרט, שליח או ליצן החצר?
Re: אודי חמודיסוסי או שושי או מה שלא יהיה, אם תמשיך לשלח את חיציך ככה באנשים לפחות תעשה את זה בשמך האמיתי - או שתימחק (כולל חסימה של המשתמש)...
אם אתה נתקל בבעיה לשנות את שם המשתמש, כל מה שאתה צריך זה לבקש ממני עזרה והיא תינתן בחפץ לב... אתה מוזמן ליצור קשר באימייל [email protected]
תשובות שאלותיךאין לי בוס גדול,מעולם לא היה לי בוס גדול ובגילי גם לא יהיה לי כבר בוס גדול.
כשחוסמים את zvika002 אני משתמש ב sosi321 לא באתי להתנצח אתך ואינני מבין את נימת ההתגוננות בתשובתך.אינני מבין גם למה היית צריך לחשוף את מקורותיך לאחר ההערה של רן. הלא כולם מעתיקים מכולם ואתה אינך מקורי יותר מכולם.הלא כן?
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים | |||||