חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

מה הקטע שלכם?

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

מה הקטע שלכם?

הודעהעל ידי shlomi » 31 ינואר 2010, 13:05

מי שלא טוב לו שלא יכנס ,לא יפרסם ,אפילו שיחסום את האתר .
אביחי, אתה כותב כאילו משה אשל (שאנני מכיר אותו אישית רק מהאתר או JAVALI הוציאו יד מהדיסק הקשיח ותפסו לך את הביצים כדי שתראה את כל השירשור ,רק ללחוץ על המקש השמאלי היה פותר אותך מה סבל שלך ,אני דוקא נהנתי ,כן ירבו דברים כאלה,)
לא טוב לך ,לך לתפוז ,לנענע ,לוואלה או איפה שתמצא לנכון ,אבל לבוא ולרדת על אנשים על עבודתם ,לא נעים
אנני יודע עם מישהו מרוויח משהו מהחזקת האתר הזה ואם כן לבריאות ,מה שאני יודע זה שיש מקום שבו אני נהנה לפרסם בו את עבודותי הצנועות ולפעמים מקבל הערות והארות ולפעמים כלום ,אז מה?
ככל הידוע לי אף אחת לא נדרש לשלם עבור הגלישה לאתר הזה ,על כן אין לך מה להתלונן לא טוב לך ,לך האינטרנט הוא אין סופי ויש מקום לכולםםםםםםם.
שיהיה לכם שבוע מצויין :lol:
shlomi
סופר משתמש

Re: ֳ®ֳ₪ ֳ₪ֳ·ֳ¨ֳ² ֳ¹ֳ¬ֳ«ֳ­?

הודעהעל ידי elico » 31 ינואר 2010, 14:04

ֳ ֳ°ֳ© ֳ¢ֳ­ ֳ®ֳ¶ֳ©ֳ² ֳ¹ֳ÷ֳ÷ֳ®ֳ·ֳ£ֳ¥ ֳ¡ֳ®ֳ·ֳ¶ֳ¥ֳ²ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ¥ ֳ¡ֳ÷ֳ§ֳ¡ֳ©ֳ¡ ֳ®ֳ¡ֳ¬ֳ© ֳ¬ֳ₪ֳ¢ֳ¸ֳ¸ ֳ¬ֳ¦ֳ¥ֳ¨ֳ¥ֳ÷ ֳ¹ֳ¬ ֳ¢ֳ¯ ֳ©ֳ¬ֳ£ֳ©ֳ­
ֳ®ֳ© ֳ¹ֳ¬ֳ  ֳ®ֳ÷ֳ ֳ©ֳ­ ֳ¬ֳ¥ ֳ¹ֳ©ֳ¬ֳ× ֳ¬ֳ§ֳ´ֳ¹ ֳ¢ֳ°ֳ°ֳ÷ ֳ®ֳ§ֳ¬ֳ©ֳ´ֳ₪,
ֳ₪ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ­ ֳ₪ֳ¦ֳ₪ ֳ₪ֳ¥ֳ  ֳ¡ֳ®ֳ₪ ֳ°ֳ₪ֳ£ֳ¸ֳ÷, ֳ¥ֳ₪ֳ´ֳ¥ֳ¸ֳ¥ֳ­ ֳ®ֳ®ֳ¹ ֳ°ֳ¥ֳ§ ֳ¬ֳ¹ֳ¸ֳ¹ֳ¸ ֳ¥ֳ¬ֳ₪ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ÷ ֳ£ֳ¡ֳ¸ֳ©ֳ­,

ֳ±ֳ¥ֳ´ֳ¥ ֳ¹ֳ¬ ֳ£ֳ¡ֳ¸, ֳ¢ֳ­ ֳ ֳ­ ֳ©ֳ²ֳ¬ֳ®ֳ¥ ֳ®ֳ«ֳ ֳ¯ ֳ«ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ¸ֳ§ֳ¸ֳ©ֳ­, ֳ¹ֳ¢ֳ­ ֳ«ֳ«ֳ₪ ֳ¬ֳ  ֳ®ֳ© ֳ©ֳ¥ֳ£ֳ² ֳ®ֳ₪ ֳ÷ֳ¥ֳ¸ֳ®ֳ©ֳ­ ֳ¬ֳ©ֳ£ֳ² ֳ ֳ¥ ֳ₪ֳ¡ֳ°ֳ₪, ֳ¥ֳ©ֳ¹ֳ ֳ¸ ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ­ ֳ®ֳ¶ֳ¥ֳ©ֳ©ֳ¯ ֳ¬ֳ¸ֳ®ֳ₪ ֳ®ֳ·ֳ¶ֳ¥ֳ²ֳ©ֳ÷,
סמל אישי של המשתמש
elico
מנהל פורום

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים