חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

חריטה אובלית בהזדמנות

מידע, טיפים וטריקים, וכל מה שמסביב: מחרטות, כלים והשימוש הנכון בהם. איך מוציאים את היצירה מתוך גוש העץ? באילו כלים להשתמש ועוד?

חריטה אובלית בהזדמנות

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 06 ינואר 2010, 19:44

התנצלות מראש: הודעה זו צריכה להיות בעצם בפורום קניה ומכירה, אבל אני פשוט חושב שהיא יותר מתאימה לכאן.

נפלה לידיי הזדמנות לקנות את המתקן של וויקמרק לחריטה אובלית במחיר זול מאוד (כחצי מחיר מהמחירון) - סה"כ כ-5000 (תלוי בשער הליש"ט = 800 פאונד במקום 1500) - יש גם צורך לקנות כמה אביזרים נוספים שיעלו את המחיר במעט. כמו כן נדרשת מחרטה של יותר מ7" מהמיטה ועם מיטה ישרה ושטוחה... וכמובן עלות משלוח מחו"ל...

לי זה יקר, אבל מצד שני חשבתי לעצמי, כמה קערות אובליות אני אעשה בשנה בעצמי? אז אני מעוניין לקנות אותה בשותפות אפילו עם מספר אנשים (יותר מאחד) ואפשר להעביר מאחד לשני כשרוצים - מה אתם אומרים? מי רוצה להצטרף? מדובר בטכנולוגיה הכי מתקדמת לאובלי שקיימת היום. ובמשותף יכול לתת יכולת במחיר מאוד נוח (נגיד ל10 אנשים - 500 ש"ח זה לא יותר מדי ואפשר גם קבוצה יותר גדולה...אני מוכן להיות אחרון בתור כדי שכולם יוכלו להתנסות קודם)...

קישור למוצר
http://www.vicmarc.com/default.asp?contentID=549

מי שרוצה להצטרף (ללא התחייבות עד הגעה למחיר היעד), מוזמן לשרשר כאן או לפנות אלי ישירות (עדיף במייל [email protected])
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים