חלק מהשלל שהגיע לארץ
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חלק מהשלל שהגיע לארץבגיחות לחנויות הום דיפו ושכמותם אספתי כמה דברים להעשרת הנגריה שלי.
ברוכים השבים..!ברוך הבא זיגי..! עכשיו צריך לראות תפוקה מכל הציוד שהבאת..!
Re: השתדרגתברוכים השבים ארצה!
תתחדש תהנה ותשבב.. ואולי לטובת מי שלא כל כך מתמצא, (למשל אני) תפרט מה בסל הקניות, שימושים ומחירים.. אני יכול לזהות שם מפסלות, דבק נגרים, פוקט הול, ודיסקיות ליטוש, ומה עוד? ספר חופשי, ממילא אף אחד מרשויות המכס לא מחטט כאן
Re: השתדרגת רק לא לרוץ ולספר למכססבא'לה
ובכן כפי שהגששים אמרו "אז מה היה לנו" מברגה קטנה של B&D מופעלת ע"י 4 סוללות AA קלה וניידת $ 14 סט מפסלות של Stanly במבצע $ 9 סט של 4 להבים לראוטר של Ryobi במבצע $ 19 חבילה בת 15 יחידות דיסק ליטוש $ 9 קניתי שתיים בחספוס שונה חבילת ביסקויטים לחיבורי למלות לא זוכר את המחיר (היה די זול) דבק Elmers 1 ליטר בערך $ 10 מחדד ו4 עפרונות נגרים $ 4 פוקט הול עם סט של ברגים מצורף $ 30 מברשת פליז למשחזת $ 8 וכמובן עוד פריטים כמו צירים קטנים נעילות קטנות לקופסאות מברג פיליפס קטן וכו' רק שוב אני מבקש לא לרוץ למכס !!!!!
Re: השתדרגת רק לא לרוץ ולספר למכסאו! זו הצהרה מכובדת...!
תגיד, מה קנית לאכול? חוץ מהבסקוויטים? עכשיו אני מבין להיכן נעלמות יתרות מט"ח של המדינה ולמה אתה פוגע בייצרנים האומללים בארץ? לא כדאי לעודד את הייצור ולקנות דסקיות ליטוש בשקל ושמונים תוצרת כחול לבן?
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־8 אורחים | |||||