שלום לכולום
ברצוני להכניס גלגל בקצה המחרטה כמו ב- vic mrc חשבתי לקחת גלגל מניקל
של מחרטת מתכת שמפעיל אתXY בקצה יש לי הברגה 28 מ"מ.
האם יש למי שהוא רעיון?
ביי
גלגל בקצה המחרטה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
גלגל בקצה המחרטהשלום לכולום
ברצוני להכניס גלגל בקצה המחרטה כמו ב- vic mrc חשבתי לקחת גלגל מניקל של מחרטת מתכת שמפעיל אתXY בקצה יש לי הברגה 28 מ"מ. האם יש למי שהוא רעיון? ביי
Re: גלגל בקצה המחרטהלך לחרט מתכת שיעשה לך אחד א שתחרוט לך אחד מעץ.
רן.
Re: גלגל בקצה המחרטההאמת לא בדיוק ברורה לי הסיטואציה, ההברגה נמצאת על הגלגלת הקיימת? הברגה חיצונית או פנימית?
האם בגלגל ההנעה אתה משתמש ביישורת האחרונה (הקטנה ביותר שבתמונה)? אם כן, האם אתה צריך את כולה בשביל הרצועה? בכל מקרה הייתי מסדר מתאם בין ההברגה למקטע הזה - צינור שיתלבש על החלק העגול בגלגל ההנעה - קודח קצת בחלק כדי ליצור שתיים, שלושה שקעים קטנים ומהצינור מוריד ברגים שיתפסו בשקע ובדחיפה יהדקו אליו את הצינור (עם הברזה בתוך הצינור, השקעים ימנעו מהברגים להחליק ואז הגלגלת תיתפוס... אפשר גם לעשות מעץ ולהדביק עם אפקוסי ולהבריג... זה לא גלגל שצריך לעמוד ביותר מדי עומס, רק משתמשים בו בשביל לסובב בקלות את הראש במצב עומד, וגם טיפה אפשר להשתמש בו לבלום את הסיבוב מהרגע שכיבית את המנוע... אז לא צריך יותר מדי השקעה...
Re: ֳ¢ֳ¬ֳ¢ֳ¬ ֳ¡ֳ·ֳ¶ֳ₪ ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ¸ֳ¨ֳ₪ֳ°ֳ¹ֳ®ֳ² ֳ¬ֳ© ֳ«ֳ®ֳ¥ ֳ±ֳ©ֳ°ֳ©ֳ÷ ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ ֳ÷ֳ ֳ®ֳ£ֳ¡ֳ¸ֳ©ֳ
ֳ ֳ¡ֳ¬ ֳ°ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ¹ֳ ֳ÷ֳ ֳ®ֳ£ֳ¡ֳ¸ֳ©ֳ ֳ¬ֳ²ֳ°ֳ©ֳ©ֳ¯, ֳ¥ֳ¨ֳ¥ֳ¡ ֳ¹ֳ©ֳ¹ ֳ´ֳ¥ֳ¸ֳ¥ֳ ֳ«ֳ¦ֳ₪ ֳ¬ֳ£ֳ¡ֳ¸ ֳ¡ֳ¥
Re: גלגל בקצה המחרטהמה נשמע לך כמו סינית?
במחרטה צריך להיות אפשרות לסובב את הציר ביד שביל זה אני רוצה לסדר גלגל ביי
Re: גלגל בקצה המחרטהשלום
אין גלגלת עכשוו יש רק אום. ואני רוצה לסדר גלגלת כדי לסובב את הצי ביד. ביי
Re: גלגל בקצה המחרטהתחרוט גלגל מעץ קשה . ראיתי כמה מחרטות כאלה
זה נראה יפה ומקורי. איך לחבר את זה לאום ? עד כמה שאני מכיר אותך אתה מספיק יצירתי צריך לזכור שהגלגל צריך להיות ממורכז,עם חור במרכז ומספיק רחוק שיהיה מקום לאצבעות.
Re: גלגל בקצה המחרטההי ישראל,
מושיק ורן צודקים, אני סתם סיבכתי אותך עם ההסבר. גלגל הכי פשוט מעץ קשה, לפי התמונה ממש לא צריכה להיות לך בעיה לחבר אותו...
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||