חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

פרסומת: תערוכת כלים במ.נ.מ - נסגרה.

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

פרסומת: תערוכת כלים במ.נ.מ - נסגרה.

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 25 אוקטובר 2009, 00:31

תהיה תערוכה במשך מספר ימים בשבוע הקרוב בחנות "מ.נ.מ הכל לתעשיה" הממוקמת באזור התעשיה בכפר סבא מזרח

תהיה אפשרות לטרייד אין לכלים ישנים בתוספת הנחה על קניית חדשים (של בוש אם אינני טועה) התערוכה תתקיים עם נציגות של החברות המייבאות. ובכלל חנות נחמדה ביותר (הייתי שם ביום שישי ויצאתי עם הרבה פחות כסף משנכנסתי, אבל היה שווה) צוות אדיב, וגם נראה שדי מקצועי.

מגוון עצום של כלי עבודה וחומרים אחרים ששימושיים לנו.

פרטים בפלייר המצורף
משה

(ולא הם לא משלמים לי תמורת הפרסומת, וגם לא קיבלתי הנחה תמורתה - סתם כי הם נחמדים וכי חשבתי שזה יכול לעניין פה כמה חברים) - מה קניתי? נראה לי שאתם יכולים לנחש לבד, ולא אפילו לא הוצאתי מהאריזה עדיין - קודם בונים לו שולחן עבודה... ותודה לסבא ג'קסון - שבלעדיו זה היה לוקח הרבה יותר זמן וגם ערך את ההיכרות ביננו.

אשמח גם אם כשתגיעו ותקנו (או לא תקנו) תספרו לרוני שהגעתם דרך האתר שלנו - כדי שיבין את העוצמה של הקהילה. בכלל אם בכל חנות/עסק שתגיעו אליה תספרו על העניין - זה מאוד יכול לעזור.
קבצים מצורפים
manam.pdf
פלייר לתערוכה
(3.51 MiB) הורד 822 פעמים
נערך לאחרונה על ידי Moshe Eshel בתאריך 03 נובמבר 2009, 17:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: פרסומת: תערוכת כלים ... זקוק למברגה

הודעהעל ידי max63 » 25 אוקטובר 2009, 12:41

תודה, אולי אחפש שם מברגה. הלכו לי שניים החודש ונשארתי עם ... כלום. מצד שני את הבוש אינני מחבב במיוחד. קשה לאמר מדוע. גם בהום סנטר הציעו בשבוע שעבר מברגת בוש ירוקה 14 וולט ב400 במקום ב500 תמורת כל כלי ישן.
שמעתי שמביאים לארץ עכשיו כלים של worx הגרמנים. נראה מעניין. יש להשיג בחדרה. יש להם אתר עם סיומת ישראלית. תציצו.
אם למישהו הצעות עד כ600, אשמח.
מקס
סמל אישי של המשתמש
max63
סופר משתמש

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 25 אוקטובר 2009, 14:23

מקס,

הוא מוכר גם דיוולט (שיש לי ואני די מרוצה) וגם מקיטה, ועוד... אין לי מושג לגבי מחירים (בזמנו קניתי את הדיוולט באיזור ה 600 במטקו)

הWorx נראים ממש כמו חיקוי של דיוולט (ראיתי קטלוג והדמיון פשוט מכה בך) מה שכן הצבעים יפים, לגבי איכות ומחיר אין לי מושג - אולי מישהו אחר יכול לשפוך אור על הנושא...
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

מקס . בגילי המופלג למדתי ש.....

הודעהעל ידי yossi » 25 אוקטובר 2009, 15:40

מבחינת כח רוב המברגות עונות על הדרישות.
הבעיה העקרית היא הסוללה.
מאז שקניתי את המברגה של בוש עם שתי סוללות ליטיום,אני מבריג מאושר.
ראשית הסוללה מחזיקה לאורך זמן
זמן טעינה קצר
אין בעיית זיכרון ןסוללה טעונה כמוה כחדשה.
לא חשוב איזו פירמה שתקנה בלבד שלא תקנה עם סוללות ניקל קדמיום
yossi
סופר משתמש

הודעהעל ידי zigi » 27 אוקטובר 2009, 22:23

מקס,
יש אצל יורם מברגה אסאקי, עולה כ300 שח באה עם שתי סוללות . עובדת מצויין יש לפיני , ליאיר ולי. אם תתפנק על יורם תוכל אולי לקבל סט ביטים בהצלחה
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

..... מציאות אין שם

הודעהעל ידי Yair Ben-Dov » 28 אוקטובר 2009, 20:10

ביקרתי שם הבוקר בדרכי חזרה מנתניה. החנות מצויידת היטב אך המחירים לא זולים - לא אחרי הנחות של המבצע וגם לא בהחלפת ישן בחדש - הנחה של 10% - זהו. סיפרתי שהגעתי בעקבות פירסום באתר נגרות.קום
חיפשתי סוללה נוספת למברגה (260 שח - אין הנחה תמורת מוצר ישן), קלבות של 90 מעלות (לא היה) ודיסק 4.5 צול (290 שח ). המחיר של מסור גרונג פנדל 12" של TARGET היה 1350 ש"ח - יקר יותר ממה שביקשו בחנות ברחובות שבה אני קניתי מסור 10" של אותה חברה ב- 1000 ש"ח)

השווארמה בחנות ,איסטנבול' הסמוכה די בסדר
סמל אישי של המשתמש
Yair Ben-Dov
משתמש ותיק

הודעהעל ידי ASI D » 03 נובמבר 2009, 16:04

שלום רב,

לכלים של WORK יש שני סוגים .יש את הסדרה החובבנית שהיא בצבע כתום
ויש את הכלים המקצועים יותר שהם בצבע ירוק זוהר.
אלא כלים חדשים יחסית בשוק.

בכל שאלות בנושא כלים ופתרונות נשמח לעזור...
אני נציג של חברת טייב אלי בע"מ ,אנו מתמחים בכל הקשור לענף העץ והנגרות והכלים הידנים הפשוטים ביותר ועד למכונות ברמה המתקדמת ביותר.
וכמו כן בהשחזות .
ASI D

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים