מידע על הקצעה בעזרת כלים ידניים
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מידע על הקצעה בעזרת כלים ידנייםאני מתעניין בהקצעת עץ בעזרת כלים ידניים, אני יודע שכיום טכניקות אלו הם נחלת פריקים בודדים. בכל זאת, האם מישהו מכם מכיר מקור מידע טוב, מידע, הדגמות, דוגמאות? אני מעדיף סרטוני וידאו (YouTube?) אך אשמח גם לכל מקור אחר שנותן הדגמות ויזואליות.
Re: מידע על הקצעה בעזרת כלים ידנייםלא נראה לי שתוכל ללמוד להקציע מצפייה בסרטון וידאו.
אפשר פרטים על סוג המקצוע שאתה משתמש בו? אם ברשותך מקצוע אתה מוזמן אלי לעזרה בהשחזה וכוון של המקצוע ומספר טיפים שיעזרו לך להתאמן. בהקצעה המפתח הוא : השחזה כיוון ותרגול,תרגול,תרגול.
Re: מידע על הקצעה בעזרת כלים ידניים
אני בהחלט מסכים עם מושיק, צירפתי את הסרטים בגלל שביקשת, אבל הכי כדאי למצוא מישהו שיכול להדריך ויש פה מספר אנשים בפורום שיכול (אני ממש לא טוב בזה עדיין - אבל מתאמן) הייתי מוסיף עוד כלי עבודה שכמעט הכרחי בשביל להקציע ידנית וזה שולחן עבודה טוב ומתאים (ואני בכוונה לא כותב שולחן נגרים) ואמצעים להחזיק את העץ במקום. וגם על זה מושיק יכול להרחיב...
Re: מידע על הקצעה בעזרת כלים ידניים
תודה מושיק, אשמח לבקר אצלך ולהתכוונן. אולם כצעד ראשון אני מעוניין במעט תאוריה, עוד לפני ההקצעה הראשונה, זו הסיבה שבקשתי הכוונה למקורות מידע. באופן אישי זו הדרך המועדפת עלי ללמוד.
Re: מידע על הקצעה בעזרת כלים ידניים - בבקשה
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים | |||||