רכישת משור גרונג
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
רכישת משור גרונגאני מעוניין לרכוש מסור גרונג ונתקלתי בהצעה המצורפת. האם החברה /מוצר מוכרים למישהו ?. אשמח לקבל ייעוץ בעניין
Re: רכישת משור גרונגהי יאיר,
ראיתי את המוצר בחנות (זייפר בנתניה), נראה סביר ביותר, המחיר גם בסדר גמור. לא יצא לי לעבוד עליו אבל מקצת משחק עם המשור (במצב לא דלוק) הוא לא היה הכי מדויק בעולם - אבל קשה לי להיות ודאי בתחושה הזו. במחיר כזה בתוספת של תכונת פנדל המחיר קצת זול לדעתי. מדובר בפירמה סינית רגילה ככל הסיניות עם שם יפה, דהיינו לא מדובר באיכות מדהימה, אבל יכול להיות שזה מספק אותך - אני אישית אשמח לקבל ממך את האתר/חברה אצלה מצאת את המחיר יכול להיות שאני אקנה... גרונג זה דבר שאני צריך... זה בודאי לא גרונג איטלקי או היטאצ'י. מבחינת המלצה, לחרט שרוצה לעשות סגמנטים לא הייתי ממליץ, בוודאי לא ברמה מתקדמת ששם צריך המון דיוק. לבניית דקים ופרגולות ורהיטים פשוטים זה יהיה יותר ממספיק (ואם ילך המנוע כולה 750 ש"ח, ואולי אפילו יש אחריות)... במחשבה שניה הייתי מציע להימנע ממשור 8 אינטש ולהעדיף 10 - עניין של העדפה (נותן טווחי ניסור יותר גדולים).
Re: רכישת משור גרונגשלום משה
תודה על המידע. בכוונתי אמנם לרכוש מהם את המשור. בשלב זה הוא ישמש לחיתוך קורות בחתך 150X50 מ"מ שמצוי בתחום הביצועים של ה- 8"+פנדל. http://www.kli-center.co.il/scripts/Sho ... =6&level=2 זהו הקישור לאתר שבו מצאתי את ההצעה. מוצעים שם גם משורי גרונג של 10" עם ובלי פנדל במחירים לא גבוהים במיוחד. מצאתי את אותו מוצר גם באתרים נוספים אך במחירים גבוהים יותר.
Re: רכישת משור גרונגשלום
רכשתי מסור כזה אצל "רוזנפלד" בפתח-תיקווה, 750 ש"ח (חלק שילמתי בתלושים לחג) לשימוש בייתי הוא מעולה לדעתי, בניתי שולחן לחצר ולצערי לא היה לי אותו כשבניתי מיטה לבני הקטן, חותך זויות בצורה יפה. מומלץ לנגר החובב, ההסתייגות היחידה היא שעדיין לא בחנתי אותו לאורך זמן. לשיקולך, בהצלחה.
Re: ֳ¸ֳ«ֳ©ֳ¹ֳ÷ ֳ®ֳ¹ֳ¥ֳ¸ ֳ¢ֳ¸ֳ¥ֳ°ֳ¢ֳ°ֳ·ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ°ֳ¥ֳ±ֳ´ֳ÷..
ֳ¬ֳ´ֳ© ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ®ֳ÷ֳ¥ֳ ֳ¸ ֳ¡ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ°ֳ₪, ֳ₪ֳ¬ֳ₪ֳ¡ ֳ¹ֳ¬ֳ¥ ֳ®ֳ ֳ¥ֳ£ ֳ¢ֳ±, ֳ©ֳ÷ֳ ֳ©ֳ ֳ¬ֳ§ֳ©ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ©ֳ ֳ ֳ¢ֳ¸ֳ±ֳ©ֳ¡ֳ©ֳ©ֳ ֳ ֳ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ®ֳ¹ֳ·ֳ©ֳ² ֳ¡ֳ«ֳ¬ֳ©, ֳ«ֳ£ֳ ֳ© ֳ¹ֳ©ֳ¥ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ¹ֳ®ֳ¹ ֳ ֳ¥ֳ÷ֳ× ֳ¬ֳ®ֳ¢ֳ¥ֳ¥ֳ¯ ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷... (ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ ֳ¢ֳ ֳ¬ֳ·ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ₪ֳ¡ ֳ¡ֳ°ֳ´ֳ¸ֳ£., ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ ֳ©ֳ¦ֳ₪ ֳ®ֳ ֳ÷ֳ©ֳ©ֳ ֳ¹ֳ·ֳ¬ֳ©ֳ ֳ¬ֳ®ֳ²ֳ¸ֳ«ֳ÷ ֳ₪ֳ¹ֳ©ֳ·ֳ¥ֳ¬ֳ©ֳ...)
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־9 אורחים | |||||