שלום האם מישהו יודע מה המחיר לערך של קוב וונגה לפני מע"מ ? .
כמו כן ,אשמח לקבל שמות של מקומות שמוכרים את העץ הספציפי הזה חוץ מט.ר. בת"א .
אני מנסה לעשות סקר שוק .
מקום לקניית עץ וונגה בעובי צול .
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מקום לקניית עץ וונגה בעובי צול .שלום האם מישהו יודע מה המחיר לערך של קוב וונגה לפני מע"מ ? .
כמו כן ,אשמח לקבל שמות של מקומות שמוכרים את העץ הספציפי הזה חוץ מט.ר. בת"א . אני מנסה לעשות סקר שוק .
Re: מקום לקניית עץ וונגה בעובי צול .אפשר לנסות אצל חורחה שטייניץ בנווה נאמן (09-7654919).
אם אני לא טועה, המחיר צריך להיות בסביבות 6,000 ש"ח + מע"מ לקוב. איל גילת
Re: מקום לקניית עץ וונגה בעובי צול .תבדוק גם אצל דוד פרופ מרחובות 054-4244120
Re: מקום לקניית עץ וונגה בעובי צול .היי , עידכון מצאתי מספר טלפון בירושלים בשם "חורחה" , אני לא יודע אם זה אותו הבעלים כמו בנווה ימין - אך הבחור שענה לי בירושלים אמר לי שהם לא מחזיקים וונגה אמיתי , אלא "וונגה רטן " - אז כנראה מפה ההבדל העצום במחירים .
המחיר שאני מצאתי לקוב וונגה בצול לפני מע"מ - בט.ר. מחסן עצים בת"א , או ב"מי השרון " הוא לערך 22,000 ש"ח לקוב . אצל "חורחה" בנווה ימין אמרו לי מחיר של 5,900 לפני מע"מ לקוב בצול . אך לאחר מכן טילפנתי ל"חורחה" בירושלים שם אמרו לי שזה לא וונגה אמיתי , אלא "וונגה רטן" - שאין לי מושג מה זה . כנראה מפה הפערים במחיר . הבחורה שענתה לי בנווה ימין אמרה לי שזה וונגה , ולא הזכירה כלל "וונגה רטן " או משהו בסגנון .
Re: מקום לקניית עץ וונגה בעובי צול .סליחה על הבורות, אפשר תמונות של השניים והסבר על ההבדלים?
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־13 אורחים | |||||