הישוב נמצא על הכביש לבאר-שבע, כ- 1.5 ק"מ דרומה מצומת קסטינה.
יש לעקוב אחר הקו האדום. לפנות ימינה בכיכר, שמאלה ושוב ימינה בצומת T. הבית נמצא ברחוב המרוצף ה- 4 מצד ימין
המפגש בתימורים: מפת גישה
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
המפגש בתימורים: מפת גישההישוב נמצא על הכביש לבאר-שבע, כ- 1.5 ק"מ דרומה מצומת קסטינה.
יש לעקוב אחר הקו האדום. לפנות ימינה בכיכר, שמאלה ושוב ימינה בצומת T. הבית נמצא ברחוב המרוצף ה- 4 מצד ימין
Re: המפגש בתימורים: מפת גישהשלום לחברי הפורום
ההכנות למפגש בעיצומן. כל מי שלא עשה זאת עדיין מוזמן להודיע אם הוא/היא מגיע/ה ומה הוא/היא מביא/ה ככיבוד. בנוסף למפת הגישה שפרסמתי הנכם מוזמנים לצפות בתמונת הבית בריבוע המציין 'תמונה' בתחום הישוב תימורים ב GOOGLE EARTH
Re: ֳ₪ֳ®ֳ´ֳ¢ֳ¹ ֳ¡ֳ÷ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¸ֳ©ֳ: ֳ®ֳ´ֳ÷ ֳ¢ֳ©ֳ¹ֳ₪ֳ¥ֳ¥ֳ ֳ© ֳ¦ֳ₪ ֳ·ֳ¶ֳ÷ ֳ¸ֳ§ֳ¥ֳ· ֳ¡ֳ¹ֳ¡ֳ©ֳ¬ ֳ©ֳ¥ֳ ֳ¹ֳ©ֳ¹ֳ© ֳ·ֳ¶ֳ¸...
<ֳ®ֳ© ֳ¡ֳ«ֳ¬ֳ¬ ֳ₪ֳ¦ֳ®ֳ©ֳ¯ ֳ ֳ¥ֳ÷ֳ©?!...>
Re: המפגש בתימורים: מפת גישהשלום יאיר שלום חברי פורום יקרים.
קפץ לי חלון התזכרות למפגש תימורים ביום שישי הקרוב ושעה אין בו. לאיזו שעה קבעת אם כן את ההתכנסות? ועוד משהו . ואם אפשר טלפון להתקשרות למקרה של התברברות בדרך או בישוב. אדאג להביא פיתות טריות, קצת חומוס מסעיד בעכו ונקניקיות חמות עם כרוב חמוץ. תודה ויום טוב, יוסי בר צבי
Re: המפגש בתימורים: מפת גישהשימו לב - מדובר בכיבוד כשר - פרווה בלבד. הוזכר כבר מספר פעמים באיזכורים שונים.
אני מגיע ומביא סלטים. חצילים וכאלה. הרצליינים - אני יוצא ב 07:40 .
Re: המפגש בתימורים: מפת גישהיוסי שלום,
הטלפונים של יאיר הם 7430583 054 6040195 077 היות ואנו הולכים על מזנון חלבי (יש כאלה ששומרים ובמקרה שלנו גם המארח) אז אנא לא להביא מוצרי בשר . בתודה. שעת המפגש שנקבעה היא 10.00
Re: המפגש בתימורים:מיקום, שעה וטלפוניםהמפגש ביום ו' 19.6.2009 מתוכנן ל- 10 בבוקר +-.
כ ו ו ו ל ם מוזמנים. ניתן להתקשר לטלפונים למטה לברורים ופרטים נוספים להתראות יאיר בן-דב 7430583 054 6040195 077
Re: המפגש בתימורים: מפת גישהרק הצטרפתי לפורום וכבר יש מפגש .... חבל שאני גר בצפון הארץ
Re: המפגש בתימורים: מפת גישהתודה שהארתם תשומת ליבי למרכיבי המזון , הפעם אם כך לא נאכל נקניקיות.
חומוס של סעיד מעכו ופיתות טריות - עלי. יוסי
Re: המפגש בתימורים: מפת גישהמביא אבטיח עם גבינה בולגרית.
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים | |||||