שלום
מישהוא מכיר אשמח לקבל עזרה
אפשר גם להחליף לקטן יותר למי מהמעוניינים
זה בתהליך שיפוץ חסר להבים וסרגל
מעבר לכך ניראה לי שזה היה פעם חמישיה או קומבינר
תודה
מישהוא מכיר
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מישהוא מכירשלום
מישהוא מכיר אשמח לקבל עזרה אפשר גם להחליף לקטן יותר למי מהמעוניינים זה בתהליך שיפוץ חסר להבים וסרגל מעבר לכך ניראה לי שזה היה פעם חמישיה או קומבינר תודה
Re: מישהוא מכירזו לא חמישיה ולא קומביניר.. זה מקצוע עליון ותחתון.. ואני מעוניין לקבל עוד פרטים אודות רוחב הקצעה, חד/תלת פאזי, ומחיר.. וכן היכן ניתן לראות את המכשיר.
(אגב, חמישייה היא מכונה שמבצעת 5 פעולות. בהן : יישור,הקצעת גובה.קידוח צידי(בוייאר). משור. פרייזר(כרסומת) קומביניר בא מהמילה קומבינציה (שילוב פעולות) ומתייחס בעיקר לחמישייה או שלישייה (הכוללת משור. מיישרת ומקדח צידי) לעיתים בהרכב אחר של 3 כלים. יש ברשותי מקצוע דומה חד-פאזי ברוחב 25 ס"מ. גובה הקצעה מקסימלי כ-15 ס"מ.. תוצרת שפאח (גרמניה)אם זה מעניין אותך. צור קשר אביחי 0523297860.
Re: מישהוא מכירלי באופן אישי זה נראה כמו אברכט
זהו מקצוע שמיישר עצים תזהר הוא מסוכן יש לו מגן שאני לא רואה בתמונה מין כיסוי לכרסום. רן.
Re: מישהוא מכיראהלן זה ללא ספק מקצוע עליון ותחתון,נקרא גם דיקט ואבריכט.
המקצוע התחתון נועד ליישור הפלטה (למניעת בננה) המקצוע עליון נועד ליישור והקצעת הפלטה והשוואת העובי ,אם אתה צריך מספר פלטות באותו עובי.
Re: מישהוא מכירתודה
האם אתה בטוח שזה דיקט ואבריכט אם כן תוכל להפנות אותי ליצרן אני באמצע שיפוץ שלו ואני מחפש פרטים עליו. שוב תודה מאיר
Re: מישהוא מכיראתה יכול לקנות\להשחיז אצל מנוסה השחזות ברחוב הלהב 8 חולון 036503101 הם מתעסקים עם כול נושא הההשחזות ,גם לכלים כאלו.שאני אני לא יודע איזו חברה ודגם אבל בטוח רשום על המכונה.
ויש כמובן את גרינברג באשדוד שהוא עושה שיפוצים לכלים כאלו.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־19 אורחים | |||||