|
|
חובבי נגרות ואומנות העץ
ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל
|
|
זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
על ידי Moshe Eshel » 08 יוני 2009, 17:41
קצת קינטורים בתוך שירשורים קיימים זה לא נורא - יותר מדי זה יותר מדי...
הודעות שמראש לא קשורות לתחום ימחקו.
מבחינתי אם מישהו מראה משהו שעשה שקשור לנגרות זה רלוונטי - דוגמא לחריטה של מתכת זה גבולי - מהסיבה ש1. זה באמת לא נגרות אבל הרבה מהחברים נהנים מלבנות לעצמם כלים - אז לא נורא אם יש כמה הודעות כאלה - בעתיד הן יועברו לפורום אחר.
הודעות קנטרניות ללא סיבה ימחקו.
ולכל מי שעצבני/ת על חוסר המקצועיות בפורום שיקרא את הכותרת כתוב שם בגדול "חובבי" מותר יותר מתחביב אחד, ואם אתם לא אוהבים את התחביב אפשר להתעלם לא חייבים להגיב על כל דבר. אנחנו (לפחות אני) משתדלים לעשות דברים ברצינות אבל לא לקחת את עצמינו יותר מדי ברצינות.
הודעה יותר אישית מצורפת בזאת:
בודאי שמתם לב שאני לא כותב כאן כל כך הרבה בוודאי לא כמו בעבר, אז אני עדיין מקשיב ובודק כמעט כל יום (בדרך כלל יותר מפעם ביום) אבל מסיבות בריאותיות שלא אפרט בפומבי קצת קשה לי להיות פעיל יותר ובודאי לעשות את מה שאני אוהב (עבודה עם עץ). מקווה שתבינו.
נערך לאחרונה על ידי Moshe Eshel בתאריך 28 יולי 2009, 06:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
-

Moshe Eshel
- מנהל האתר
-
-
על ידי harel » 08 יוני 2009, 20:56
משה, שאתה מתעסק עם אנשים שפועמת בהם נפש אומן הם בד"כ יותר ייצריים ורגישים מהממוצע ולכן התגובות שלהם - בהתאם, לא צריך להתרגש.
יש המון חיובי בפורום ובקהילה אך שיורדים לפסים אישיים, שיוצרים חבורות, שלא יודעים לפרגן ומתעסקים בלמי יש גדול יותר, יקר יותר ומבריק יותר (בדרך כלל זה מבריק כי הוא מעולם לא היה בשימוש) אז בהחלט יש טעם לפגם ואני מסכים איתך בהחלט שזה לא צריך לעלות בדפי הפורום, אבל אין מה לעשות -כולנו אנשים.
ישר כח והרבה בריאות!
-

harel
- סופר משתמש
-
על ידי sosi321 » 08 יוני 2009, 21:42
אם גרמתי לך צער ו/או עגמת נפש אזי אני מתנצלת.
נסיתי למחות כאן על כל הבלה,בלה שנכתב ע"י אנשים מסוימים,דבר שהופך את הדיונים ללא מקצועיים ומשעממים.עם פחות ברבורים אפשר להפוך את הפורום לסופר מקצועי.כ50% מהנושאים שכאן יכולים להתדיין באגף "נושאים אחרים".
המון בריאות והחלמה מהירה
שושי
-
sosi321
- משתמש ותיק
-
על ידי Moshe Eshel » 09 יוני 2009, 13:19
חס וחלילה, לא צער ולא עוגמת נפש - ולא אני לא לוקח את זה באופן אישי בכלל.
סתם רוצה אווירה חברותית יותר באיזור...
אכן הרבה מהדיונים יכלו בקלות לעבור לפורום הדיבורים וכדומה, אבל מה לעשות החברים פתו אותם (והמשיכו אותם) בפורום הנגרות, אם היה מנהל פורום פעיל בודאי היה מעביר את השירשורים הרלוונטיים למקומם המיועד - אבל אין כזה - הפורום מתנהל בצורה אנרכיסטית למדי (בתוך גבולות מוגדרים) וכל עוד זה עובד אני לא מתכוון לשנות את זה.
לכל החברים:
אני מקווה לחזור בכוחות מחודשים בעוד מספר חודשים - ואז ננסה לקדם את האתר כמו שהבטחתי - לפי התוכניות הגרנדיוזיות שלי (יש לי ניתוח אחד לעבור ואז להתחיל תרופה חדשה שבעזרת ה' תביא לשיפור ניכר במצבי - אם זה לא יעבוד אז נראה מה אפשר לעשות, אבל נקווה שיעבוד)
-

Moshe Eshel
- מנהל האתר
-
-
על ידי moshik » 09 יוני 2009, 13:56
-

moshik
- מנהל פורום
-
על ידי zigi » 09 יוני 2009, 14:18
משה,
שא ברכה לבריאות טובה והחלמה מהירה ממני, ומכל המשתמשים בפורומים שלנו. הסר דאגה מלבך אנחנו ננגר, נכתוב, יישלחו פה ושם עקיצות, זה גם לא נורא, סך הכל מנסים להעביר דברים עם חיוך. ושוב החלמה מהירה ובריאות טובה לך.
-

zigi
- מנהל פורום
-
על ידי yossi » 09 יוני 2009, 15:09
שיהיו בשורות טובות
-
yossi
- סופר משתמש
-
-
על ידי Pini Gold » 09 יוני 2009, 15:35