שלום יאיר,
קפצתי לבקר בבית הבורג, לצערי לא מצאתי את המסילות שאני מחפש.
אין לי בעייה לקנות 6 מטר ולחתוך, השאלה, איפה קונים?
תודה
ואכן, תל אביב קרובה יותר מארה"ב, רק חבל שארה"ב לא קרובה...
היופי שבג'ג הוא הפשטות הכרוכה בבנייתו מול התועלת שמפיקים
23 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: תל אביב קרובה יותר מארה"בשלום יאיר,
קפצתי לבקר בבית הבורג, לצערי לא מצאתי את המסילות שאני מחפש. אין לי בעייה לקנות 6 מטר ולחתוך, השאלה, איפה קונים? תודה ואכן, תל אביב קרובה יותר מארה"ב, רק חבל שארה"ב לא קרובה...
Re: מצ"ב קישור לסירטון הדגמה מצויין של המוצראור אלום (לשעבר אורבך) אם אתה בא מכוון דרום בשדרות ההסתדרות,פניה שמאלה בצומת ק.אתא וברמזור הראשון שוב שמאלה. פניה ראשונה ימינה ואתה במקום.
אם תעבור דרכי בדרכך צפונה אתן לך קטע להצגה במחסן ומייד תקבל את המוצר. אפשר לחתוך אותו במקום. אני נוהג לחתוך ל 4 חלקים בני 1.5 מטר . יש גם פלך של 20 על 6 ממנו אני מכין אומים ללחץ נגדי. שווה שתעבור דרכי ואסביר לך יותר במפורט
ישראל, ארה"ב וברגי ההידוקקובי, צודק. התכוונתי לברגי ההידוק שאפשר לקנות בבית הבורג.
Re: מצ"ב קישור לסירטון הדגמה מצויין של המוצריוסי,
תודה רבה, איך אני יוצר איתך קשר? ומתי אפשר לעבור דרכך?
Re: ישראל, ארה"ב וברגי ההידוקוהיכן קונים בארץ, "טוגל קלאמפס"? ואיך קוראים אותם בעברית?
Re: מצ"ב קישור לסירטון הדגמה מצויין של המוצרנערך לאחרונה על ידי yossi בתאריך 04 יוני 2009, 08:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: ישראל, ארה"ב וברגי ההידוקורשבסקי מוכר Toggle Clamp והשם העברי לפיו הוא לחצן עליון.
http://www.wolfcraft.co.il/Product.asp? ... 0&catcode=
שידרוג המתקן שבניתי.על מנת לשפר את ביצועי הג'יג הוחלט להחליף את הראוטר באחר עם ביצועים עדיפים.
לכן בדרך לארץ ראוטר של די- וולט 1.75 כ"ס 1/2 אינטש שיתפוס את מקומו של הסקיל הזקן
23 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים | |||||