שלום לכולם.
אני מחפש לקנות קרייזיק החל מגודל עגלה של 1.6, תלת פאזי 5.5 כ"ס .
מחפש משומש במצב מעולה או עזרה בהפניה מהיכן לקנות .
מחפש מסור איכותי, גרמני ,בלגי,איטלקי, וכ"ו
לא פוסל אפשרות ליבוא אישי.
בבקשה רק תגובות רציניות.
תודה.
מחפש קרייזיק
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מחפש קרייזיקשלום לכולם.
אני מחפש לקנות קרייזיק החל מגודל עגלה של 1.6, תלת פאזי 5.5 כ"ס . מחפש משומש במצב מעולה או עזרה בהפניה מהיכן לקנות . מחפש מסור איכותי, גרמני ,בלגי,איטלקי, וכ"ו לא פוסל אפשרות ליבוא אישי. בבקשה רק תגובות רציניות. תודה.
Re: מחפש קרייזיקמה נדמה לך? שנכנסת לקומדי סטור?
כאחד שמבקש תגובות רצניות בלבד,לא מגיעה לך התיחסות כלל.
Re: מחפש קרייזיקהנהלת האתר שוקדת ברגעים אלו ממש לסנן עבור כבודו את התגובות הרציניות והרצויות לשביעות רצונך המלאה, אנא תזדיין בסבלנות.
צודק יוסי, מהשורה האחרונה והאומללה של השואל... אכן יש ריח רע של התנשאות.
Re: מחפש קרייזיקשוב שלום לכולם.
כוונתי במשפט זה היא לקבל תשובות לגוף העניין, ולא כל מיני התבדחויות התחכמויות,דברי הלצה (עלבונות) וכ"ו, שאכן קיימים גם בפורום זה מדי פעם. צר לי אם מישהו נפגע. לא זאת כוונתי. ופרשנותכם למה שנכתב - היא פרשנותכם האישית, ואין לי מושג איך הגעתם אליה. אתם מוזמנים להעלב שוב מהכתוב, רק חסכו לי את זה בבקשה. ומי שלא נעלב ויש לו תשובה ענינית לשאלתי הראשונה, אשמח לקבלה. תודה ניר
Re: מחפש קרייזיקבפרוש לא נעלבנו.
אבל עמדנו על טיבך
Re: מחפש קרייזיקניר,
אני אתעלם משני קודמי, ואומר רק שאישית אני לא מכיר מפתח של 1.6 מ' אלא יותר באזור 1.3 מ'. אם עדין יהיה רלוונטי אשמח לתרום מנסיוני האישי
Re: מחפש קרייזיקניר שלום,
גם אני מכיר מפתח של 1.3 ויש לי גם אחד כזה . אני מעוניין לרכוש גדול יותר או להחליף . אם בחיפושיך תשמע על קרייזיק של 2.5 ולא יתאים לך , אשמח לקבל את פרטיו . גם אני אשים לב עבורך . ולתגובות הכועסות אומר לך כי זו לא פעם ראשונה שחברים משתלחים כאן בחבר שהצטרף ושואל שאלה שלא לפי "הפורמט" שנוח להם. נראה כי זו דרכם וחבל .
תגובה ליניב ובלי קשר לשרשוריניב, גם אתה נכנסת לפה לא לפני זמן רב והתחלת בהתייעצות לגבי האצנטרית שלך.. מישהו לא ענה לך באדיבות ולעניין? מישהו התרגז השתלח? לא זכור לי...
היה כיף לענות לך כי באת בגישה בריאה ולא בגישה מתנשאת. אין פה "פורמט" של אף אחד. יש יחסי אנוש מינימאליים, בטח שבאים לבקש סיוע במשהו. שבוע טוב לכולנו.
Re: תגובה ליניב ובלי קשר לשרשורנא רק לזכור שיש מספר משתמשים העונים לשם יניב...
יניב ט.
להראלהראל , אני שמח שהגבת לתגובה ושלי וזה אומר מבחינתי שאתה אדם איכפתי .
נכון , גם אני נעזרתי בחבריי האתר ובהנאה רבה . לכן , אני מבקש להזכיר לכולנו שאנו לא זהים ולכל אחד יש דרך התבטאות שונה . עלינו לגלות סבלנות וסובלנות , במיוחד כלפי מי שמצטרף לקבוצה . לדעתי ניתן להעמיד אדם על טעותו או להעיר לו על התבטאותו גם ללא הלבנת פניו ברבים .
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים | |||||