בסוף החריטה כיצד אני מבריק את העץ,איזה חומרים לקנות? מה לעשות?
יש איזה אתר שניתן לקחות ראיונות לחריטה שלא יהיה מסובך מידי להתחלה?
ושאלה אחרונה והכי חשובה,אני מחפש עצים מיוחדים לחריטה איפה ניתן לרכוש באיזור המרכז?
תודה
שאלות לחרט המתחיל
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שאלות לחרט המתחילטוב אז ככה.... התחלתי לחרוט ואני לא יכול להפסיק
בסוף החריטה כיצד אני מבריק את העץ,איזה חומרים לקנות? מה לעשות? יש איזה אתר שניתן לקחות ראיונות לחריטה שלא יהיה מסובך מידי להתחלה? ושאלה אחרונה והכי חשובה,אני מחפש עצים מיוחדים לחריטה איפה ניתן לרכוש באיזור המרכז? תודה
רביב היקר. עדכן בבקשה ...מה קרה עם השנאי?
האם המנוע כבר תקין ומה קרה בעצם.
Re: רביב היקר. עדכן בבקשה ...אז ככה,המנוע תקין ואת השנאי החלפתי מ500VA ל1000VA אבל המנוע עדיין מתחמם והסיבה זה שבארץ אנחנו עובדים על 50HZ ובארה"ב 60HZ
וזה גורם למנוע להתחמם יותר מהנורמלי. אבל זה לא נורא כל כך והמחרטה עובדת מצויין. ותודה לפיני על הכתובת של אורם בשדרות הר ציון בתל אביב,נחמדים מאוד וסופר מקצועיים.
Re: רביב היקר. עדכן בבקשה ...תתחדש
המנוע לא אמור להתחמם או בטח לעלות עשן. אני עובד עם שנאי (3000W) ולא מתחמם . מציע לך לבדוק שוב . לעיניני ליטוש נייר לטש 120 :180 ומעלה יעשו את העבודה -תזהר רק על האצבעות - תרחיק את משענת הכלי tool rest והקפד שלא יתחממו יתר על המידה. אחכ אני נוהג להשתמש בשמן דני danush oil ולהברקה בחומר מיוחד לליטוש והברקה של חברת Myland החיכוך והחום יוצרים שכבת הגנה מבריקה. בהצלחה
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||