שלום לכולם
אני רוצה לרכוש מחרטה קטנה לעבודות קטנות (תכשיטים, צעצועים)... יש לכם המלצות?
תכשיטים
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: תכשיטים
למה שלמה, למה? נשמה, אנחנו רוצים גם ללמוד. בשביל זה יש הפורום הזה כדי שנחכים.
Re: תכשיטיםהשתכנעתי,
הולצמן אוסטריה.holzmann-maschinen.at המפעל נמצא בצפון אוסטריה, [ ולא בסין] ומתמחה בייצור מכונות לתעשיה, המפעל הינו המדוייק והאיכותי ביותר ככל הנראה ביבשת,משתווה לאוסטרלים . לא זול, לעניין המחרטה הבינונית ,אני אוחז באחת כזאת להלן הנתונים: D 460FXL/770 1.מחיר הגון כ-2500 ש"ח ב-2013,הסוכן שלהם אלי טייב א.ת.קרית ביאליק. 2.מחרטה עם יציאה 33 , מדוייקת 37 ק"ג מאובזרת V-220. 3.שרות מדהים נשבר לי הסדן פניתי לשרות לקוחות במפעל וקבלתי למחרת סדן חדש מהסוכן . 4.ווסת מעולה מ-0 ומעלה . 5.מחפש בכח לקטר ואין על מה . מומלץ בחום שלמה
Re: תכשיטיםהתגובה שלי טיפה מורכבת, ולכן אני קודם שואל שאלה.
האם אתה בטוח לגמרי שזה כל מה שתרצה לחרוט? תחשוב טוב, כי זאת הייתה התשובה שלי לעצמי אחרי קורס חריטה, ולאחר זמן קצר למדי היא התבררה כלא נכונה. והסתכמה בהוצאה מכובדת על מחרטה איכותית (ג'ט מיני) שהיא מומלצת לחלוטין אם זה מה שאתה באמת רוצה. בסופו של יום התברר לי שאני אוהב לחרוט, ולא רוצה להגביל את עצמי בקוטר וגודל, אז בסוף קניתי מחרטה הרבה יותר גדולה ונשארתי עם מחרטיה קטנה שהיא שימושית, אבל אני כמעט לא משתמש בה.
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||